Van Mossel nu ook in Tilburg met Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken.

Op 15 oktober openen de deuren van de nieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat. Het is hiermee de tiende Van Mossel vestiging in de straat. Vanuit de kennis en expertise van Van Mossel Breda (voorheen Autobedrijf Otten) zal de nieuwe vestiging worden geleid.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: "De mensen uit Tilburg en omgeving kunnen we nu nog dichterbij huis van dienst zijn met de verkoop en het onderhoud van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional (bedrijfswagens). Een echte aanwinst, want deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel nu ook in Tilburg met Fiat, Alfa Romeo en Jeep - Automobielmanagement.nl

Van Mossel nu ook in Tilburg met Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken.

Op 15 oktober openen de deuren van de nieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat. Het is hiermee de tiende Van Mossel vestiging in de straat. Vanuit de kennis en expertise van Van Mossel Breda (voorheen Autobedrijf Otten) zal de nieuwe vestiging worden geleid.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: "De mensen uit Tilburg en omgeving kunnen we nu nog dichterbij huis van dienst zijn met de verkoop en het onderhoud van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional (bedrijfswagens). Een echte aanwinst, want deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding