Wensink Automotive neemt Dijkstra Autogroep over

Wensink Automotive en Dijkstra Autogroep hebben een intentie-overeenkomst ondertekend voor een overname, die per 1 januari 2019 in moet gaan.

De huidige eigenaar Sip Dijkstra treedt toe tot de centrale directie als aandeelhouder van Wensink Beheer en als algemeen directeur van de divisie Citroën, DS en Kia. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe situatie.

De uitbreiding past binnen de strategie van Wensink om haar activiteiten verder uit te bouwen. Laurens Stigter, CEO van Wensink: "Ik ben erg blij met deze nieuwe mijlpaal. Dijkstra vertegenwoordigt de mooie merken Citroën, DS en Kia. Onze verzorgingsgebieden overlappen elkaar grotendeels en minstens net zo belangrijk is dat de culturen van onze bedrijven naadloos op elkaar aansluiten."

Sip Dijkstra, algemeen directeur van Dijkstra toont zich ook verheugd met deze samenwerking: "Dit is voor mij een logische vervolgstap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Van dual-brand naar totaalaanbieder."

Na de overname gaat Dijkstra verder onder de naam Wensink.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wensink Automotive neemt Dijkstra Autogroep over - Automobielmanagement.nl

Wensink Automotive neemt Dijkstra Autogroep over

Wensink Automotive en Dijkstra Autogroep hebben een intentie-overeenkomst ondertekend voor een overname, die per 1 januari 2019 in moet gaan.

De huidige eigenaar Sip Dijkstra treedt toe tot de centrale directie als aandeelhouder van Wensink Beheer en als algemeen directeur van de divisie Citroën, DS en Kia. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe situatie.

De uitbreiding past binnen de strategie van Wensink om haar activiteiten verder uit te bouwen. Laurens Stigter, CEO van Wensink: "Ik ben erg blij met deze nieuwe mijlpaal. Dijkstra vertegenwoordigt de mooie merken Citroën, DS en Kia. Onze verzorgingsgebieden overlappen elkaar grotendeels en minstens net zo belangrijk is dat de culturen van onze bedrijven naadloos op elkaar aansluiten."

Sip Dijkstra, algemeen directeur van Dijkstra toont zich ook verheugd met deze samenwerking: "Dit is voor mij een logische vervolgstap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Van dual-brand naar totaalaanbieder."

Na de overname gaat Dijkstra verder onder de naam Wensink.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding