VKV Renault Culemborg 50 jaar Bovag-lid

VKV Renault in Culemborg ontving deze week een speciale oorkonde van de Bovag. Het dealerbedrijf viert namelijk dat het al 50 jaar lid is van de branche-organisatie. Tegenwoordig is de merkdealer aangesloten bij Bovag Autodealers.

vkv groep

De VKV Groep staat ‘reeds een halve eeuw bekend als een gewaardeerd autobedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie’. “Een dergelijke prestatie verdient speciale aandacht en waardering”, aldus Bert de Kroon, voorzitter van de Bovag autodealers. 

“Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en en de service perfect. De merkdealerbedrijven die zijn aangesloten bij de Bovag kunnen dit vertrouwen en deze zekerheid bieden. Dat is ook de reden dat ze al 50 jaar lid zijn van Bovag ”, aldus De Kroon.

VKV Renault Culemborg 50 jaar Bovag-lid - Automobielmanagement.nl

VKV Renault Culemborg 50 jaar Bovag-lid

VKV Renault in Culemborg ontving deze week een speciale oorkonde van de Bovag. Het dealerbedrijf viert namelijk dat het al 50 jaar lid is van de branche-organisatie. Tegenwoordig is de merkdealer aangesloten bij Bovag Autodealers.

vkv groep

De VKV Groep staat ‘reeds een halve eeuw bekend als een gewaardeerd autobedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie’. “Een dergelijke prestatie verdient speciale aandacht en waardering”, aldus Bert de Kroon, voorzitter van de Bovag autodealers. 

“Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en en de service perfect. De merkdealerbedrijven die zijn aangesloten bij de Bovag kunnen dit vertrouwen en deze zekerheid bieden. Dat is ook de reden dat ze al 50 jaar lid zijn van Bovag ”, aldus De Kroon.