Autobedrijf Bouwman neemt Auto Palace Ommen over

Per 1 januari 2019 neemt Autobedrijf Bouwman de Peugeot-vestiging in Ommen over van Auto Palace Groep. Alle medewerkers zijn onderdeel van deze overname en zullen per genoemde datum in dienst treden bij Autobedrijf Bouwman.

‘Met deze overname versterkt Autobedrijf Bouwman haar positie als Citroën, DS & Peugeot-dealer in Ommen en omgeving,’ zo laat het bedrijf in een verklaring weten.

 

Naast de bestaande Citroën en DS vestiging in Ommen groeit het bedrijf met deze Peugeot-vestiging aan de Patrijsstraat in Ommen uit naar twee vestigingen. ‘Voor Autobedrijf Bouwman betekent deze overname weer een mooie stap in de uitbreiding van haar bestaande merken Citroën en DS.’ 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobedrijf Bouwman neemt Auto Palace Ommen over - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf Bouwman neemt Auto Palace Ommen over

Per 1 januari 2019 neemt Autobedrijf Bouwman de Peugeot-vestiging in Ommen over van Auto Palace Groep. Alle medewerkers zijn onderdeel van deze overname en zullen per genoemde datum in dienst treden bij Autobedrijf Bouwman.

‘Met deze overname versterkt Autobedrijf Bouwman haar positie als Citroën, DS & Peugeot-dealer in Ommen en omgeving,’ zo laat het bedrijf in een verklaring weten.

 

Naast de bestaande Citroën en DS vestiging in Ommen groeit het bedrijf met deze Peugeot-vestiging aan de Patrijsstraat in Ommen uit naar twee vestigingen. ‘Voor Autobedrijf Bouwman betekent deze overname weer een mooie stap in de uitbreiding van haar bestaande merken Citroën en DS.’ 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding