ABD Renault-dealer van het Jaar

De Friese Renault dealer ABD, met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek, is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf was in 2018 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score op drie van de zeven beoordelingscriteria.

ABD Renault – ook meermaals onderscheiden met de ‘Global Quality Award’ voor de beste servicekwaliteit – eindigde met 86,3 punten soeverein bovenaan in het klassement. Een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2017, toen ABD 78,8 punten behaalde. Op het gebied van marktaandeel, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen werd het maximum aantal punten behaald.

Renault dealer Nieuwendijk, met totaal 8 vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam (West en Zuidoost), Amstelveen, Badhoevedorp, Hillegom, Hoofddorp en Uithoorn, wist voor het eerst het podium te bereiken. De runner-up van 2018 (grootste stijger) behaalde de tweede plaats in het eindklassement en wist maximaal te scoren op het gebied van Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Bovendien behaalde Nieuwendijk een hoge score op het gebied van Sales- en After Sales-objectieven.

Renault dealer Hans Jongerius eindigde voor het derde achtereenvolgende jaar op het podium. Na een nummer 2-notering in 2016 en 2017 eindigde het bedrijf met vestigingen in Gouda, Woerden en IJsselstein in 2018 op de derde plaats. Daarbij werd de hoogste score behaald voor Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen.

ABD Renault-dealer van het Jaar - Automobielmanagement.nl

ABD Renault-dealer van het Jaar

De Friese Renault dealer ABD, met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek, is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf was in 2018 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score op drie van de zeven beoordelingscriteria.

ABD Renault – ook meermaals onderscheiden met de ‘Global Quality Award’ voor de beste servicekwaliteit – eindigde met 86,3 punten soeverein bovenaan in het klassement. Een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2017, toen ABD 78,8 punten behaalde. Op het gebied van marktaandeel, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen werd het maximum aantal punten behaald.

Renault dealer Nieuwendijk, met totaal 8 vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam (West en Zuidoost), Amstelveen, Badhoevedorp, Hillegom, Hoofddorp en Uithoorn, wist voor het eerst het podium te bereiken. De runner-up van 2018 (grootste stijger) behaalde de tweede plaats in het eindklassement en wist maximaal te scoren op het gebied van Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Bovendien behaalde Nieuwendijk een hoge score op het gebied van Sales- en After Sales-objectieven.

Renault dealer Hans Jongerius eindigde voor het derde achtereenvolgende jaar op het podium. Na een nummer 2-notering in 2016 en 2017 eindigde het bedrijf met vestigingen in Gouda, Woerden en IJsselstein in 2018 op de derde plaats. Daarbij werd de hoogste score behaald voor Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen.