De overname is een direct gevolg van de schaalvergroting in dealerland laat Auto Poppe in een verklaring weten. De directie van Auto Poppe verwacht te kunnen profiteren van de synergievoordelen die de vijf automerken met zich meebrengen. Na de overname telt Auto Poppe BV zeven vestigingen: vier in Goes, één in Vlissingen, één in Terneuzen en één in Oostburg. Het bedrijf biedt na de overname werk aan zo’n 115 medewerkers.

De SEAT- en Škodaklanten van Auto Melse Goes gaan weinig merken van de overname: de werkplaats, het magazijn en de showroom aan de Amundsenweg 35 in Goes blijven ongewijzigd. De medewerkers van Auto Melse Goes blijven werkzaam op deze locatie. Er zullen geen ontslagen vallen ten gevolge van deze overname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding