De eerste elektrische deelauto’s van Munsterhuis worden neergezet bij klanten die hun CO2-uitstoot willen terugbrengen.

MaaS

Met het aansluiten van Munsterhuis op het deelplatform breidt Fetch haar dienstverlening uit richting zakelijk autodelen. Fetch wil als technologiepartner van autobedrijven en leasemaatschappijen zoveel mogelijk bedrijven en andere organisaties voorzien van gedeeld mobiliteitsgebruik, zodat Mobility as a Service (MaaS) eenvoudig toegankelijk wordt voor organisaties.

Grote stap

Volgens René Viscaal van European Lease Company, het moederbedrijf van Fetch, mag autodelen dan wel volop in de belangstelling staan, voor heel veel organisaties blijft het nog een grote stap om haar mobiliteit in handen van apps te leggen. “Dat kan alleen maar als er betrouwbare professionals als die van Munsterhuis achter staan om de diensten aan te bieden.”