Uit onderzoek blijkt dat bijna een kwart van de occasionkopers overweegt om een gebruikte auto online aan te schaffen. Hierbij staan betrouwbaarheid en gemak op de eerste plaats. Gemak betekent online kopen op elk gewenst moment en levering aan huis.

Met de mogelijkheid om online een zogenoemde Das WeltAuto dealeroccasion te kopen, geeft Volkswagen gehoor aan de veranderende wensen van de klant. DasWeltAuto dealeroccasions zijn gebruikte Volkswagens die gecontroleerd en goedgekeurd zijn op 130 punten.

Wanneer de gewenste occasion op de site is gevonden, kan met een klik een rapport worden gedownload met daarin alle gegevens van de auto, inclusief de voertuighistorie. Ook de mogelijkheid tot financiering is in het koopproces opgenomen.

Als de auto online is gekocht, heeft de klant de keuze tussen aflevering bij de Volkswagen-dealer of gratis thuisbezorging.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding