Van Mossel nu ook Mercedes-Benz dealer in België

Van Mossel Automotive Groep is de nieuwe eigenaar van de Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC). De transactie is voorgelegd aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) en is gepland om voor eind november dit jaar te worden afgerond.

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met de familie Sollie en wil met deze overname haar groei-ambities verder zetten op de Belgische markt. Michel Sollie en Bieke Crols zullen de dagelijkse leiding blijven behouden bij CAC. Minder dan een jaar geleden werden zowel de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN als de Limburgse Groep Bruyninx reeds overgenomen door Van Mossel.

Strategische aanvulling in België
CAC was een bestaand Mercedes-Benz dealerschap welke sinds 1 januari 1976 in handen is gekomen van de heer en mevrouw Sollie. Met de overname gaat ook al het personeel mee dat werkzaam is.

“We waren al in België actief met onze leasingactiviteiten en de dealergroepen Van Mossel GMAN en Van Mossel Bruyninx”, zegt algemeen directeur Eric Berkhof. “Het toevoegen van een premium merk is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we in Nederland alleen personenwagens van Mercedes-Benz aanbieden, zullen we in België direct actief zijn met zowel personenwagens als bestelwagens.”

Fotobijschrift: Bieke Crols, Michel Sollie, André Sollie en Liliane Daniels en de heren Eric Berkhof en Koen Claesen van de Van Mossel Automotive Groep.

Lees ook: Van Mossel ziet nog groei in België en in vrachtwagens

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel nu ook Mercedes-Benz dealer in België - Automobielmanagement.nl

Van Mossel nu ook Mercedes-Benz dealer in België

Van Mossel Automotive Groep is de nieuwe eigenaar van de Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC). De transactie is voorgelegd aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) en is gepland om voor eind november dit jaar te worden afgerond.

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met de familie Sollie en wil met deze overname haar groei-ambities verder zetten op de Belgische markt. Michel Sollie en Bieke Crols zullen de dagelijkse leiding blijven behouden bij CAC. Minder dan een jaar geleden werden zowel de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN als de Limburgse Groep Bruyninx reeds overgenomen door Van Mossel.

Strategische aanvulling in België
CAC was een bestaand Mercedes-Benz dealerschap welke sinds 1 januari 1976 in handen is gekomen van de heer en mevrouw Sollie. Met de overname gaat ook al het personeel mee dat werkzaam is.

“We waren al in België actief met onze leasingactiviteiten en de dealergroepen Van Mossel GMAN en Van Mossel Bruyninx”, zegt algemeen directeur Eric Berkhof. “Het toevoegen van een premium merk is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we in Nederland alleen personenwagens van Mercedes-Benz aanbieden, zullen we in België direct actief zijn met zowel personenwagens als bestelwagens.”

Fotobijschrift: Bieke Crols, Michel Sollie, André Sollie en Liliane Daniels en de heren Eric Berkhof en Koen Claesen van de Van Mossel Automotive Groep.

Lees ook: Van Mossel ziet nog groei in België en in vrachtwagens

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding