Eerste ‘Renault City’ concept-store opent in Parijs

Renault heeft in het Val ‘Europe winkelcentrum aan de buitenrand van Parijs een eerste ‘Renault City’ concept-store geopend. Renault wil zich met dit experimentele format middenin een groot winkelcentrum ‘zo dicht mogelijk vestigen bij plaatsen waar haar potentiële klanten ’t meest komen’.

Voorlopig is er nog niet een dergelijk Renault City in Amsterdam of elders in Nederland op komst, heeft directeur communicatie Janet Richter van Renault Nederland laten weten.

De Parijse ‘winkel’ van 145 vierkante meter is zeven dagen per week open, op zaterdag en zondag tot 20.00 uur, en biedt de bezoekers een zowel ‘fysieke’ als digitale ervaring met de laatste innovaties van Renault. De concept-store is opgebouwd uit een aantal verschillende delen zoals één waar de laatste modellen te zien zijn, informatiehoeken en een deel waar men zelf een auto en de accessoires kan personaliseren met behulp van een digitale configurator. Wie dat wil kan direct een proefrit maken maar dan wel vergezeld van één van de ‘ambassadeurs’ die in de winkel werken. Renault wil de stadsvestiging ook gebruiken om nieuwe diensten uit te testen zoals het ter plaatse online uitzoeken en desgewenst kopen van een occasion met behulp van een tablet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste ‘Renault City’ concept-store opent in Parijs - Automobielmanagement.nl

Eerste ‘Renault City’ concept-store opent in Parijs

Renault heeft in het Val ‘Europe winkelcentrum aan de buitenrand van Parijs een eerste ‘Renault City’ concept-store geopend. Renault wil zich met dit experimentele format middenin een groot winkelcentrum ‘zo dicht mogelijk vestigen bij plaatsen waar haar potentiële klanten ’t meest komen’.

Voorlopig is er nog niet een dergelijk Renault City in Amsterdam of elders in Nederland op komst, heeft directeur communicatie Janet Richter van Renault Nederland laten weten.

De Parijse ‘winkel’ van 145 vierkante meter is zeven dagen per week open, op zaterdag en zondag tot 20.00 uur, en biedt de bezoekers een zowel ‘fysieke’ als digitale ervaring met de laatste innovaties van Renault. De concept-store is opgebouwd uit een aantal verschillende delen zoals één waar de laatste modellen te zien zijn, informatiehoeken en een deel waar men zelf een auto en de accessoires kan personaliseren met behulp van een digitale configurator. Wie dat wil kan direct een proefrit maken maar dan wel vergezeld van één van de ‘ambassadeurs’ die in de winkel werken. Renault wil de stadsvestiging ook gebruiken om nieuwe diensten uit te testen zoals het ter plaatse online uitzoeken en desgewenst kopen van een occasion met behulp van een tablet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding