Van Mossel neemt Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst over

Van Mossel heeft vandaag bekendgemaakt dat ‘s lands grootste dealerorganisatie de nieuwe eigenaar is van de Belgische groep Van Kelst met drie PSA vestigingen en één KIA vestiging.

Christophe Van Kelst krijgt de dagelijkse leiding over de Belgische Van Mossel Peugeot – Citroën vestigingen. Minder dan een jaar geleden werden ook al de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN, de Limburgse Groep Bruyninx en Mercedes CAC Turnhout overgenomen door Van Mossel. Deze maand nog ging ook Autobedrijf Wouters Tilburg over naar Van Mossel maar kennelijk is de overnamehonger van het concern nog niet gestild.

Strategische aanvulling

“We waren al in België actief, zowel met Peugeot, Citroën, DS als KIA, met de dealergroep Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van meerdere locaties van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige leasemaatschappijen en onze huidige dealergroepen.” Christophe Van Kelst vult aan: “We hebben veel vertrouwen in Van Mossel als overnamepartij, zowel voor onze klanten als voor het personeel.” Alle medewerkers gaan mee naar Van Mossel heeft het bedrijf laten weten.

Reacties

[…] het nieuws gisteren dat Van Mossel de Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst overneemt meldt het bedrijf vandaag de overname van Ford Van Putten. Het familiebedrijf heeft vestigingen in […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Weer overname Van Mossel: Autobedrijf Ford Van Putten op
Van Mossel neemt Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst over

Van Mossel heeft vandaag bekendgemaakt dat ‘s lands grootste dealerorganisatie de nieuwe eigenaar is van de Belgische groep Van Kelst met drie PSA vestigingen en één KIA vestiging.

Christophe Van Kelst krijgt de dagelijkse leiding over de Belgische Van Mossel Peugeot – Citroën vestigingen. Minder dan een jaar geleden werden ook al de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN, de Limburgse Groep Bruyninx en Mercedes CAC Turnhout overgenomen door Van Mossel. Deze maand nog ging ook Autobedrijf Wouters Tilburg over naar Van Mossel maar kennelijk is de overnamehonger van het concern nog niet gestild.

Strategische aanvulling

“We waren al in België actief, zowel met Peugeot, Citroën, DS als KIA, met de dealergroep Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van meerdere locaties van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige leasemaatschappijen en onze huidige dealergroepen.” Christophe Van Kelst vult aan: “We hebben veel vertrouwen in Van Mossel als overnamepartij, zowel voor onze klanten als voor het personeel.” Alle medewerkers gaan mee naar Van Mossel heeft het bedrijf laten weten.

Reacties

[…] het nieuws gisteren dat Van Mossel de Belgische PSA en KIA-dealer Van Kelst overneemt meldt het bedrijf vandaag de overname van Ford Van Putten. Het familiebedrijf heeft vestigingen in […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Weer overname Van Mossel: Autobedrijf Ford Van Putten op