Karma na Nederland ook verkrijgbaar in Zweden

Karma Automotive, een Californische fabrikant van luxe elektrische auto’s, heeft de Zweedse dealer in duurdere auto’s Callisma aangesteld tot verkooppartner in Stockholm. Karma sloot eerder een overeenkomst met Kroymans in Hilversum en heeft ook al een partner in Frankrijk.

Karma na Nederland ook verkrijgbaar in Zweden

“Karma blijft zich verbinden aan partners en verkopers zoals Callisma die de doelstellingen van gepersonaliseerde customization en buitengewone klantervaring samen met Karma’s opvallende ontwerp en technologie met ons delen,” zegt Rogier Kroymans die bij Karma de functie van vice-president European Sales and Network Development bekleedt. “Wij vinden het mooi dat we tot de eerste verkopers van Karma’s luxe elektrische auto’s in Europa behoren,” zegt CEO Fred Mannerfelt van Callisma op zijn beurt.

Karma’s All Revero auto’s worden grotendeels handmatig vervaardigd in haar fabriek in Moreno Valley, Californië. Kopers kunnen deelnemen aan een driedaagse toer door de Amerikaanse staat ‘om het landschap te ervaren dat het ontwerp van de auto’s heeft geïnspireerd.’ De 2019 Revero wordt aangedreven door twee elektrische motoren en wordt slecht in een beperkt aantal geproduceerd. Het Amerikaanse bedrijf hoopt binnenkort wel nieuwe modellen op de Europese markt te introduceren.

Karma na Nederland ook verkrijgbaar in Zweden - Automobielmanagement.nl

Karma na Nederland ook verkrijgbaar in Zweden

Karma Automotive, een Californische fabrikant van luxe elektrische auto’s, heeft de Zweedse dealer in duurdere auto’s Callisma aangesteld tot verkooppartner in Stockholm. Karma sloot eerder een overeenkomst met Kroymans in Hilversum en heeft ook al een partner in Frankrijk.

Karma na Nederland ook verkrijgbaar in Zweden

“Karma blijft zich verbinden aan partners en verkopers zoals Callisma die de doelstellingen van gepersonaliseerde customization en buitengewone klantervaring samen met Karma’s opvallende ontwerp en technologie met ons delen,” zegt Rogier Kroymans die bij Karma de functie van vice-president European Sales and Network Development bekleedt. “Wij vinden het mooi dat we tot de eerste verkopers van Karma’s luxe elektrische auto’s in Europa behoren,” zegt CEO Fred Mannerfelt van Callisma op zijn beurt.

Karma’s All Revero auto’s worden grotendeels handmatig vervaardigd in haar fabriek in Moreno Valley, Californië. Kopers kunnen deelnemen aan een driedaagse toer door de Amerikaanse staat ‘om het landschap te ervaren dat het ontwerp van de auto’s heeft geïnspireerd.’ De 2019 Revero wordt aangedreven door twee elektrische motoren en wordt slecht in een beperkt aantal geproduceerd. Het Amerikaanse bedrijf hoopt binnenkort wel nieuwe modellen op de Europese markt te introduceren.