Volgens directeur Arie Hartog van Noteboom is de overname van Van Trigt een logische keuze. “Om succesvol te kunnen blijven wordt omvang steeds belangrijker. We kiezen daarom bewust voor groei. Met de overname willen wij ons nadrukkelijker profileren in de regio Rotterdam-Zuid, passend bij onze groeiambities. We willen onze klanten uitgebreid kennis laten maken met de elektrische modellen en wijzen op de voordelen die (semi-)elektrisch rijden biedt. We kijken ernaar uit om dit vanuit twee vestigingen te realiseren.”

Ook Atie van Loon, tot en met eind december 2019 directeur en eigenaar van Hyundai Van Trigt, heeft vertrouwen in de aansluiting van haar familiebedrijf bij Noteboom. “Ik zie de overname met vertrouwen tegemoet. Met de keuze voor Autobedrijf Noteboom is de continuïteit van onze dienstverlening voor klanten en personeel gewaarborgd.”