Van der Maat Zwaag naar Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep en Autobedrijf C. van der Maat hebben een overeenkomst bereikt over de overdracht van de activiteiten van de vestiging in Zwaag aan Van Mossel. De medewerkers gaan verder bij de vestiging onder de naam ‘Van Mossel Citroën Hoorn’.

Dat meldden beide bedrijven. “De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt”, vertelt bedrijfsleider Erik van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Voor ons heeft dit betekend dat we een verkenningstraject zijn gestart met een mogelijke overnamepartij. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Peugeot vestiging in Hoorn (Zwaag) welke voor onze klanten en medewerkers ‘om de hoek’ ligt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten. Wij continueren zelf ons autobedrijf als Officieel erkend reparateur in Enkhuizen.”

Van Mossel ceo Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Daarnaast zijn we trots om de klanten te ontvangen in onze spiksplinternieuwe vestiging waar we ze graag kennis laten maken met onze alles-onder-één-dak filosofie. Volgende maand zal onze bestaande Peugeot vestiging, nu nog een paar deuren verderop, zich daarbij voegen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van der Maat Zwaag naar Van Mossel - Automobielmanagement.nl

Van der Maat Zwaag naar Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep en Autobedrijf C. van der Maat hebben een overeenkomst bereikt over de overdracht van de activiteiten van de vestiging in Zwaag aan Van Mossel. De medewerkers gaan verder bij de vestiging onder de naam ‘Van Mossel Citroën Hoorn’.

Dat meldden beide bedrijven. “De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt”, vertelt bedrijfsleider Erik van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Voor ons heeft dit betekend dat we een verkenningstraject zijn gestart met een mogelijke overnamepartij. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Peugeot vestiging in Hoorn (Zwaag) welke voor onze klanten en medewerkers ‘om de hoek’ ligt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten. Wij continueren zelf ons autobedrijf als Officieel erkend reparateur in Enkhuizen.”

Van Mossel ceo Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Daarnaast zijn we trots om de klanten te ontvangen in onze spiksplinternieuwe vestiging waar we ze graag kennis laten maken met onze alles-onder-één-dak filosofie. Volgende maand zal onze bestaande Peugeot vestiging, nu nog een paar deuren verderop, zich daarbij voegen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding