Ford Luijbregts zocht veilige toekomst

Van Mossel neemt per 1 maart Automotive Groep Ford Luijbregts in Valkenswaard over. Van Mossel heeft nu veertien Ford vestigingen. De Luijbregts-vestiging in Valkenswaard sluit vanaf maart de deuren. De medewerkers gaan over naar de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.

Ford Luijbregts zocht veilige toekomst

“Beide bedrijven zijn echte familiebedrijven met veel passie voor het werk.” aldus Bart Luijbregts: “Na een intensief verkenningstraject zijn wij met Van Mossel tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Groep. We delen dezelfde normen en waarden en vertrouwen er volledig op dat ook onze klanten hun weg snel kunnen vinden naar een voor hen nieuw bedrijf met vertrouwde gezichten. Tezamen met factoren als inkoopvoordelen en schaalgrootte zullen zij voortaan alles op het gebied van automotive onder één dak vinden bij de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.”

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Uiteraard ontvangen wij de klanten van Luijbregts met open armen bij de twee genoemde vestigingen.”

Recent vergrootte Van Mossel haar belang in Ford in Zeeland en Noord-Brabant met de overname van vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten en twee vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions. Het bedrijf telt bijna tweehonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met circa 3.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.

Ford Luijbregts zocht veilige toekomst - Automobielmanagement.nl

Ford Luijbregts zocht veilige toekomst

Van Mossel neemt per 1 maart Automotive Groep Ford Luijbregts in Valkenswaard over. Van Mossel heeft nu veertien Ford vestigingen. De Luijbregts-vestiging in Valkenswaard sluit vanaf maart de deuren. De medewerkers gaan over naar de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.

Ford Luijbregts zocht veilige toekomst

“Beide bedrijven zijn echte familiebedrijven met veel passie voor het werk.” aldus Bart Luijbregts: “Na een intensief verkenningstraject zijn wij met Van Mossel tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Groep. We delen dezelfde normen en waarden en vertrouwen er volledig op dat ook onze klanten hun weg snel kunnen vinden naar een voor hen nieuw bedrijf met vertrouwde gezichten. Tezamen met factoren als inkoopvoordelen en schaalgrootte zullen zij voortaan alles op het gebied van automotive onder één dak vinden bij de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.”

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Uiteraard ontvangen wij de klanten van Luijbregts met open armen bij de twee genoemde vestigingen.”

Recent vergrootte Van Mossel haar belang in Ford in Zeeland en Noord-Brabant met de overname van vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten en twee vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions. Het bedrijf telt bijna tweehonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met circa 3.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.