Skoda-dealer Wittebrug nu ook in Zoetermeer

Ondernemer Richard Versluis stopt met zijn Skoda-dealerschap in Zoetermeer. Wittebrug neemt alle activiteiten en medewerkers over van Skoda Versluis en wordt Wittebrug Zoetermeer.

Een belangrijk argument voor Versluis was de continuïteit die Wittebrug aan zijn twaalf medewerkers kon bieden. Wittebrug zet het bedrijf aan de Argonstraat voort onder de naam Wittebrug Zoetermeer. “Wittebrug neemt alle Skoda verkoop- en service-activiteiten en medewerkers over van Versluis. Het zijn de vertrouwde gezichten waar de klanten altijd al mee te maken hebben gehad”, zo meldt Emiel van Egmond, algemeen directeur van Wittebrug.

Groeistrategie

Marketeer Jack Hogendoorn: “De overname past in de groeistrategie van Wittebrug voor het merk Skoda. Wittebrug vertegenwoordigt de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Haaglanden, Westland, Leiden, de Duin en Bollenstreek en nu ook aansluitend op ons verzorgingsgebied Zoetermeer. In Zoetermeer gaat het specifiek om Skoda.”

Tot de groep horen tevens vier schadeherstelbedrijven, een onafhankelijke leasemaatschappij en DAVO Autobedrijven die het merk Peugeot vertegenwoordigt. Bij de groep werken ruim zevenhonderd medewerkers.

Skoda-dealer Wittebrug nu ook in Zoetermeer - Automobielmanagement.nl

Skoda-dealer Wittebrug nu ook in Zoetermeer

Ondernemer Richard Versluis stopt met zijn Skoda-dealerschap in Zoetermeer. Wittebrug neemt alle activiteiten en medewerkers over van Skoda Versluis en wordt Wittebrug Zoetermeer.

Een belangrijk argument voor Versluis was de continuïteit die Wittebrug aan zijn twaalf medewerkers kon bieden. Wittebrug zet het bedrijf aan de Argonstraat voort onder de naam Wittebrug Zoetermeer. “Wittebrug neemt alle Skoda verkoop- en service-activiteiten en medewerkers over van Versluis. Het zijn de vertrouwde gezichten waar de klanten altijd al mee te maken hebben gehad”, zo meldt Emiel van Egmond, algemeen directeur van Wittebrug.

Groeistrategie

Marketeer Jack Hogendoorn: “De overname past in de groeistrategie van Wittebrug voor het merk Skoda. Wittebrug vertegenwoordigt de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Haaglanden, Westland, Leiden, de Duin en Bollenstreek en nu ook aansluitend op ons verzorgingsgebied Zoetermeer. In Zoetermeer gaat het specifiek om Skoda.”

Tot de groep horen tevens vier schadeherstelbedrijven, een onafhankelijke leasemaatschappij en DAVO Autobedrijven die het merk Peugeot vertegenwoordigt. Bij de groep werken ruim zevenhonderd medewerkers.