Van Mossel Tilburg verkozen tot Skoda-dealer van het jaar

Autobedrijf van Mossel uit Tilburg is gisteren uitgeroepen tot Skoda-dealer van het jaar 2020. De winnaar van vorig jaar, Ames Autobedrijf uit Dordrecht, werd tweede. De publieksprijs gaat dit jaar naar Autobedrijf Korterink uit Zwolle.

Van Mossel uit Tilburg is, met één punt verschil, de winnaar geworden vanwege ‘zijn scorende vermogen’. Het bedrijf scoorde in 2019 goed op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid. Ook bleek dat de loyaliteit van de klantenkring in de werkplaats bijzonder groot was. Autobedrijf Korterink uit Zwolle kreeg voor het derde jaar op rij de Publieksprijs toegekend. Deze award gaat naar de Skoda-dealer met de hoogste gemiddelde score op klanttevredenheid op het gebied van verkoop en aftersales.

Aanmoedigingsprijs

Elk jaar reikt Skoda ook een aanmoedigingsprijs uit, als waardering voor een dealer die zich op een positieve manier laat zien. Bijvoorbeeld door stijgende verkopen. Deze prijs is dit jaar gewonnen door Autobedrijf Van den Udenhout in Veldhoven. Het bedrijf zette diverse (marketing)acties op ‘waarmee het bedrijf in de regio het verschil maakt’. Ook scoort Van den Udenhout sterk op leasegebied en als het gaat om verkoopaantallen meldt Skoda Nederland.

Van Mossel Tilburg verkozen tot Skoda-dealer van het jaar - Automobielmanagement.nl

Van Mossel Tilburg verkozen tot Skoda-dealer van het jaar

Autobedrijf van Mossel uit Tilburg is gisteren uitgeroepen tot Skoda-dealer van het jaar 2020. De winnaar van vorig jaar, Ames Autobedrijf uit Dordrecht, werd tweede. De publieksprijs gaat dit jaar naar Autobedrijf Korterink uit Zwolle.

Van Mossel uit Tilburg is, met één punt verschil, de winnaar geworden vanwege ‘zijn scorende vermogen’. Het bedrijf scoorde in 2019 goed op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid. Ook bleek dat de loyaliteit van de klantenkring in de werkplaats bijzonder groot was. Autobedrijf Korterink uit Zwolle kreeg voor het derde jaar op rij de Publieksprijs toegekend. Deze award gaat naar de Skoda-dealer met de hoogste gemiddelde score op klanttevredenheid op het gebied van verkoop en aftersales.

Aanmoedigingsprijs

Elk jaar reikt Skoda ook een aanmoedigingsprijs uit, als waardering voor een dealer die zich op een positieve manier laat zien. Bijvoorbeeld door stijgende verkopen. Deze prijs is dit jaar gewonnen door Autobedrijf Van den Udenhout in Veldhoven. Het bedrijf zette diverse (marketing)acties op ‘waarmee het bedrijf in de regio het verschil maakt’. Ook scoort Van den Udenhout sterk op leasegebied en als het gaat om verkoopaantallen meldt Skoda Nederland.