Weer twee overnames Van Mossel in België

Op dezelfde dag dat Van Mossel de overname aankondigde van de Hyundai-activiteiten van autobedrijf Tolman, maakte het bedrijf nog twee overnames bekend in België. Hier werden twee PSA-dealers aangekocht.

Afgelopen dinsdag werd bekend dat er weer een dealerschap werd toegevoegd aan de almaar uitdijende portfolio van Van Mossel. Nu gaat het om de Hyundai-activiteiten van Autobedrijf Tolman uit Drachten, dat zich volledig wil focussen op Toyota.

In België zijn Citroën Panken in Leuven en Serneels in Aarschot overgenomen. Panken is een familiebedrijf dat sinds 1983 Citroën-dealer is, en naast Citroën ook Peugeot en DS voert. Serneels is exclusief dealer voor Peugeot.

Met de overname neemt Van Mossel ook het personeel over. De medewerkers van Serneels verhuizen naar een andere locatie in Aarschot waar Van Mossel al Citroën en Kia verkoopt. De medewerkers van Citroën Panken blijven op de huidige locatie in Leuven. In totaal heeft Van Mossel nu bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Weer twee overnames Van Mossel in België - Automobielmanagement.nl

Weer twee overnames Van Mossel in België

Op dezelfde dag dat Van Mossel de overname aankondigde van de Hyundai-activiteiten van autobedrijf Tolman, maakte het bedrijf nog twee overnames bekend in België. Hier werden twee PSA-dealers aangekocht.

Afgelopen dinsdag werd bekend dat er weer een dealerschap werd toegevoegd aan de almaar uitdijende portfolio van Van Mossel. Nu gaat het om de Hyundai-activiteiten van Autobedrijf Tolman uit Drachten, dat zich volledig wil focussen op Toyota.

In België zijn Citroën Panken in Leuven en Serneels in Aarschot overgenomen. Panken is een familiebedrijf dat sinds 1983 Citroën-dealer is, en naast Citroën ook Peugeot en DS voert. Serneels is exclusief dealer voor Peugeot.

Met de overname neemt Van Mossel ook het personeel over. De medewerkers van Serneels verhuizen naar een andere locatie in Aarschot waar Van Mossel al Citroën en Kia verkoopt. De medewerkers van Citroën Panken blijven op de huidige locatie in Leuven. In totaal heeft Van Mossel nu bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.