Pon’s Automobielhandel, de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens beoordeelt alle Nederlandse dealers elke maand op criteria die voor klanten van groot belang zijn. Klantentevredenheid voor zowel salesverkoop als service zijn belangrijke criteria waarop wordt gemeten. Verder spelen de marktbewerking voor sales en service, de samenwerking tussen de afdelingen Sales en Service en de professionaliteit van marketing- en PR-inspanningen van de dealers een belangrijke rol.

Pouw is grote winnaar

Pouw, met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle, mag zich op basis van uitstekende prestaties in 2019 de beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van 2020 noemen. Robert-Jan van den Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland: “Het is Pouw afgelopen jaar gelukt om op vrijwel alle beoordelingscriteria zeer hoog te scoren. Met een zeer hecht en constant team van medewerkers weet Pouw al jaren zijn klanten perfect te bedienen op zowel het gebied van verkoop als service. De medewerkers zijn enorm betrokken en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de tevredenheid van hun klanten. Pouw heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend.”

Volgens manager development Femke Keuper van Pouw is de prijs het resultaat van een drie jaar geleden ingezette, nieuwe werkwijze. “Onze directeur, Evert Muller, had een droom waarin hij een intensieve samenwerking voorzag tussen de fleet- en de lease-afdeling, waarbij we werken met het ‘binnen- en buitenprincipe’. De buitendienst richt zich volledig op de marktbewerking. Ze doen dan ook twintig bezoeken per week en dat werpt zijn vruchten af”, aldus Femke.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding