Jaguar Land Rover naar nieuw pand in Groningen

Jaguar en Land Rover dealer Van Mossel Tynaarlo neemt op 1 juli een nieuwe vestiging in gebruik in Groningen. De locatie in Tynaarlo wordt dan gesloten. Het nieuwe pand is ‘gebouwd volgens de nieuwe Jaguar Land Rover huisstijl; modern, chique en overzichtelijk’. De vestiging staat onder directie van Jordy Bezema. Jaguar Van Mossel Tynaarlo houdt in het nieuwe pand open dagen van 9 tot en met 11 juli.

Eerder deze maand heeft Van Mossel Automotive Groep haar uitdijende netwerk in België verder vergroot met de overname van de PSA merken van Garage Govaerts. De Peugeot vestiging in Diest zal worden uitgebreid waardoor de Citroën verkoopactiviteiten van Halen deze zomer naar de vernieuwde showroom in Diest kunnen verhuizen.

België

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met Peter Govaerts en wil met deze overname haar groeiambities verder voortzetten op de Belgische markt. “We waren in België al actief met Peugeot en Citroën met de dealergroepen Van Mossel Bruyninx en Van Mossel Van Kelst,” zegt Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een extra locatie van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen. Deze overname verbindt de twee eerder verworven bedrijven tot een mooi groot gebied.”

De Peugeot-Citroën vestiging zal verder opereren als Van Mossel Diest en komt onder de leiding van Christophe Van Kelst, Clusterdirecteur Van Mossel PSA België.

Jaguar Land Rover naar nieuw pand in Groningen - Automobielmanagement.nl

Jaguar Land Rover naar nieuw pand in Groningen

Jaguar en Land Rover dealer Van Mossel Tynaarlo neemt op 1 juli een nieuwe vestiging in gebruik in Groningen. De locatie in Tynaarlo wordt dan gesloten. Het nieuwe pand is ‘gebouwd volgens de nieuwe Jaguar Land Rover huisstijl; modern, chique en overzichtelijk’. De vestiging staat onder directie van Jordy Bezema. Jaguar Van Mossel Tynaarlo houdt in het nieuwe pand open dagen van 9 tot en met 11 juli.

Eerder deze maand heeft Van Mossel Automotive Groep haar uitdijende netwerk in België verder vergroot met de overname van de PSA merken van Garage Govaerts. De Peugeot vestiging in Diest zal worden uitgebreid waardoor de Citroën verkoopactiviteiten van Halen deze zomer naar de vernieuwde showroom in Diest kunnen verhuizen.

België

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met Peter Govaerts en wil met deze overname haar groeiambities verder voortzetten op de Belgische markt. “We waren in België al actief met Peugeot en Citroën met de dealergroepen Van Mossel Bruyninx en Van Mossel Van Kelst,” zegt Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een extra locatie van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen. Deze overname verbindt de twee eerder verworven bedrijven tot een mooi groot gebied.”

De Peugeot-Citroën vestiging zal verder opereren als Van Mossel Diest en komt onder de leiding van Christophe Van Kelst, Clusterdirecteur Van Mossel PSA België.