Eerder deze maand heeft Van Mossel Automotive Groep haar uitdijende netwerk in België verder vergroot met de overname van de PSA merken van Garage Govaerts. De Peugeot vestiging in Diest zal worden uitgebreid waardoor de Citroën verkoopactiviteiten van Halen deze zomer naar de vernieuwde showroom in Diest kunnen verhuizen.

België

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met Peter Govaerts en wil met deze overname haar groeiambities verder voortzetten op de Belgische markt. “We waren in België al actief met Peugeot en Citroën met de dealergroepen Van Mossel Bruyninx en Van Mossel Van Kelst,” zegt Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een extra locatie van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen. Deze overname verbindt de twee eerder verworven bedrijven tot een mooi groot gebied.”

De Peugeot-Citroën vestiging zal verder opereren als Van Mossel Diest en komt onder de leiding van Christophe Van Kelst, Clusterdirecteur Van Mossel PSA België.