Opel-dealer Janssen van Kouwen in zee met KAV2GO

Wie in Huizen een busje wil huren kan sinds kort ook terecht bij Opel-dealer Janssen van Kouwen. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van de diensten van KAV2GO. Directeur Paul van der Vooren: “We geloven in de digitalisering van de autoverhuurmarkt.”

Klanten kunnen 24/7 een Opel Vivaro huren via een app. Het gaat in eerste instantie om een pilot. Wordt de pilot in Huizen een succes dan breidt het dealerbedrijf de 24/7 autoverhuur uit naar de andere 6 vestigingen.

Doel is om ‘meerwaarde aan de klant’ te bieden. ‘De klant meldt zich eenmalig online aan bij KAV2GO en doet vervolgens alles met de app. Reserveren, deuren openen en sluiten en rijden. De klantenondersteuning en administratieve afhandeling verzorgt het KAV servicecenter’, laat het bedrijf weten. KAV2GO zet de komende tijd meer in op in op samenwerking met dealers en autoverhuurbedrijven.

Opel-dealer Janssen van Kouwen in zee met KAV2GO - Automobielmanagement.nl

Opel-dealer Janssen van Kouwen in zee met KAV2GO

Wie in Huizen een busje wil huren kan sinds kort ook terecht bij Opel-dealer Janssen van Kouwen. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van de diensten van KAV2GO. Directeur Paul van der Vooren: “We geloven in de digitalisering van de autoverhuurmarkt.”

Klanten kunnen 24/7 een Opel Vivaro huren via een app. Het gaat in eerste instantie om een pilot. Wordt de pilot in Huizen een succes dan breidt het dealerbedrijf de 24/7 autoverhuur uit naar de andere 6 vestigingen.

Doel is om ‘meerwaarde aan de klant’ te bieden. ‘De klant meldt zich eenmalig online aan bij KAV2GO en doet vervolgens alles met de app. Reserveren, deuren openen en sluiten en rijden. De klantenondersteuning en administratieve afhandeling verzorgt het KAV servicecenter’, laat het bedrijf weten. KAV2GO zet de komende tijd meer in op in op samenwerking met dealers en autoverhuurbedrijven.