Van Mossel doet grootste dealerovername ooit

Van Mossel heeft de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg overgenomen. De twee organisaties vertegenwoordigen een verkoopvolume van zo’n 23.000 auto’s per jaar en 49 ‘voordeuren’. Van Mossel is hierdoor in één klap de grootste automotive groep in de Benelux. De transactie moet voor eind november worden afgerond.

Van Mossel Automotive Groep neemt Fidenco en Autopolis over van Alcopa, een Belgische investeringsmaatschappij. Het betreft een 100 procent belang, uitgezonderd het merk Volvo (inclusief Polestar) waarmee een joint-venture wordt gesloten. Beide partijen kennen elkaar goed. Van Mossel nam twee jaar geleden al de dealerschappen GMAN en Bruyninx over van Alcopa. Voor Van Mossel is het de grootste overname in haar ruim 70-jarige bestaansgeschiedenis.

Autopolis is een grote multi-merk dealerorganisatie in Luxemburg met twee vestigingen en een verkoopvolume van zo’n 8.000 auto’s per jaar. Het bedrijf vertegenwoordigt 13 merken, te weten Volvo, Opel, Hyundai, Suzuki, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Abarth, MG, Maxus, Cadillac, Chevrolet en Corvette. De Belgische Fidenco Automotive Groep verkoopt per jaar rond 15.000 auto’s van tien merken, te weten Volvo (inclusief Polestar), Ford, Hyundai, Suzuki, Jaguar, Land Rover, MG, ISUZU en Maxus. Deze dealergroep heeft momenteel dertien vestigingen in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant.

Reacties

[…] aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste dealerovername ooit toen het de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over op
Van Mossel doet grootste dealerovername ooit - Automobielmanagement.nl

Van Mossel doet grootste dealerovername ooit

Van Mossel heeft de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg overgenomen. De twee organisaties vertegenwoordigen een verkoopvolume van zo’n 23.000 auto’s per jaar en 49 ‘voordeuren’. Van Mossel is hierdoor in één klap de grootste automotive groep in de Benelux. De transactie moet voor eind november worden afgerond.

Van Mossel Automotive Groep neemt Fidenco en Autopolis over van Alcopa, een Belgische investeringsmaatschappij. Het betreft een 100 procent belang, uitgezonderd het merk Volvo (inclusief Polestar) waarmee een joint-venture wordt gesloten. Beide partijen kennen elkaar goed. Van Mossel nam twee jaar geleden al de dealerschappen GMAN en Bruyninx over van Alcopa. Voor Van Mossel is het de grootste overname in haar ruim 70-jarige bestaansgeschiedenis.

Autopolis is een grote multi-merk dealerorganisatie in Luxemburg met twee vestigingen en een verkoopvolume van zo’n 8.000 auto’s per jaar. Het bedrijf vertegenwoordigt 13 merken, te weten Volvo, Opel, Hyundai, Suzuki, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Abarth, MG, Maxus, Cadillac, Chevrolet en Corvette. De Belgische Fidenco Automotive Groep verkoopt per jaar rond 15.000 auto’s van tien merken, te weten Volvo (inclusief Polestar), Ford, Hyundai, Suzuki, Jaguar, Land Rover, MG, ISUZU en Maxus. Deze dealergroep heeft momenteel dertien vestigingen in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant.

Reacties

[…] aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste dealerovername ooit toen het de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over op