Louwman neemt Rotterdamse Toyota-dealers over

Louwman Group heeft op 1 november de Rotterdamse Toyota-dealers Goosen & Polderman en Spiering & Pluym overgenomen. De dealeractiviteiten worden door Louwman voortgezet in de vestiging van Goosen & Polderman onder de naam Louwman Rotterdam-Noord.

Met de overname van de twee vestigingen van beide Toyota-dealers en het samenvoegen van de dealeractiviteiten in het pand van Goosen & Polderman zet Louwman een volgende stap ‘in het efficiënter maken van het dealernetwerk in de regio Rotterdam’, laat het bedrijf weten.

Vorig jaar al voegde Louwman dealerbedrijven in Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid en Oud‑Beijerland samen in een nieuw onderkomen in Rotterdam-Zuid.

Louwman neemt Rotterdamse Toyota-dealers over - Automobielmanagement.nl

Louwman neemt Rotterdamse Toyota-dealers over

Louwman Group heeft op 1 november de Rotterdamse Toyota-dealers Goosen & Polderman en Spiering & Pluym overgenomen. De dealeractiviteiten worden door Louwman voortgezet in de vestiging van Goosen & Polderman onder de naam Louwman Rotterdam-Noord.

Met de overname van de twee vestigingen van beide Toyota-dealers en het samenvoegen van de dealeractiviteiten in het pand van Goosen & Polderman zet Louwman een volgende stap ‘in het efficiënter maken van het dealernetwerk in de regio Rotterdam’, laat het bedrijf weten.

Vorig jaar al voegde Louwman dealerbedrijven in Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid en Oud‑Beijerland samen in een nieuw onderkomen in Rotterdam-Zuid.