Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over

Van Mossel neemt medio november Autobedrijf Hoeke Nissan in Hoofddorp over. Van Mossel versterkt hiermee zijn positie met Nissan in de regio Amsterdam, waar naast de bestaande vestiging in Amsterdam-Zuidoost nu ook Hoofddorp wordt toegevoegd.

Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook alle medewerkers over die er werkzaam zijn. Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Wij vinden het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer / Schiphol. Het vertrouwen dat onze klanten ons al 35 jaar gunnen, verwachten wij ook in de toekomst waar te kunnen maken.”

Lange reeks

CEO Eric Berkhof: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die de familie Hoeke heeft gemaakt en vanaf medio november verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten.” De overname van Nissan-dealer Hoeke is er eentje in een lange rij van overnames door Van Mossel. In oktober voegde het bedrijf nog de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens in de regio Rotterdam toe aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste dealerovername ooit toen het de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg kocht.

Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over

Van Mossel neemt medio november Autobedrijf Hoeke Nissan in Hoofddorp over. Van Mossel versterkt hiermee zijn positie met Nissan in de regio Amsterdam, waar naast de bestaande vestiging in Amsterdam-Zuidoost nu ook Hoofddorp wordt toegevoegd.

Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook alle medewerkers over die er werkzaam zijn. Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Wij vinden het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer / Schiphol. Het vertrouwen dat onze klanten ons al 35 jaar gunnen, verwachten wij ook in de toekomst waar te kunnen maken.”

Lange reeks

CEO Eric Berkhof: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die de familie Hoeke heeft gemaakt en vanaf medio november verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten.” De overname van Nissan-dealer Hoeke is er eentje in een lange rij van overnames door Van Mossel. In oktober voegde het bedrijf nog de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens in de regio Rotterdam toe aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste dealerovername ooit toen het de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg kocht.