Tesla opent nieuwe vestiging in ‘Zwolle’

Tesla heeft begin deze week een nieuwe Store & Service Center geopend. Het bedrijf noemt de vestiging Tesla Zwolle maar staat in het nabijgelegen Wezep. Dat is de tiende vestiging van Tesla in Nederland, na Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Purmerend, Rotterdam en Tilburg.

De nieuwe vestiging heeft een totale oppervlakte van ruim 1.350 vierkante meter. Door de strategische ligging is de locatie voor zowel het oosten van Nederland als het noorden goed bereikbaar. Op de nieuwe locatie kunnen Tesla-eigenaren terecht voor onderhoud en reparatie van hun auto. Ook kan men er terecht voor een (contactloze) testrit om kennis te maken met één van de elektrische auto’s. Begin 2021 komt daar de Model Y bij, de nieuwste crossover van Tesla.

Mobile Service Rangers

Tesla heeft in ons land inmiddels ook zo’n 30 Mobile Service Rangers rondrijden. Met de inzet daarvan kunnen 80 procent van de servicekwesties aan huis of op de werkplek van de klanten worden gerepareerd zodat de berijder de auto niet altijd meer langs hoeft te brengen voor service, legt Tesla Nederland uit. “De klanttevredenheid voor mobiele service ligt constant boven de 96 procent, dit is ruim boven de industriestandaard.’’

Tesla opent nieuwe vestiging in ‘Zwolle’ - Automobielmanagement.nl

Tesla opent nieuwe vestiging in ‘Zwolle’

Tesla heeft begin deze week een nieuwe Store & Service Center geopend. Het bedrijf noemt de vestiging Tesla Zwolle maar staat in het nabijgelegen Wezep. Dat is de tiende vestiging van Tesla in Nederland, na Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Purmerend, Rotterdam en Tilburg.

De nieuwe vestiging heeft een totale oppervlakte van ruim 1.350 vierkante meter. Door de strategische ligging is de locatie voor zowel het oosten van Nederland als het noorden goed bereikbaar. Op de nieuwe locatie kunnen Tesla-eigenaren terecht voor onderhoud en reparatie van hun auto. Ook kan men er terecht voor een (contactloze) testrit om kennis te maken met één van de elektrische auto’s. Begin 2021 komt daar de Model Y bij, de nieuwste crossover van Tesla.

Mobile Service Rangers

Tesla heeft in ons land inmiddels ook zo’n 30 Mobile Service Rangers rondrijden. Met de inzet daarvan kunnen 80 procent van de servicekwesties aan huis of op de werkplek van de klanten worden gerepareerd zodat de berijder de auto niet altijd meer langs hoeft te brengen voor service, legt Tesla Nederland uit. “De klanttevredenheid voor mobiele service ligt constant boven de 96 procent, dit is ruim boven de industriestandaard.’’