Van Mossel neemt activiteiten Belgische Opel Garage Vervloet over

Van Mossel Automotive Groep, met het Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Voortaan gaat de garage door het leven als Van Mossel Vervloet. De locatie verhuist inclusief alle medewerkers naar de al bestaande Van Mossel Opel-vestiging aan de Marnixdreef in Lier.

Van Mossel heeft naast deze locatie nog drie Opel-vestigingen in de regio Antwerpen-Mechelen en eentje in Limburg. Opel-garage Vervloet werd in 1985 opgericht door Paul Vervloet en kent reeds een lange geschiedenis in Duffel.

“We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Van Mossel Automotive Groep”, aldus Vervloet.

Algemeen directeur Eric Berkhof van Van Mossel voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die Paul Vervloet heeft gemaakt en vanaf vandaag verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten op de nieuwe, grotere locatie in Lier. En uiteraard krijgen de klanten nog steeds de persoonlijke aandacht en service zoals ze het gewend waren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel neemt activiteiten Belgische Opel Garage Vervloet over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt activiteiten Belgische Opel Garage Vervloet over

Van Mossel Automotive Groep, met het Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Voortaan gaat de garage door het leven als Van Mossel Vervloet. De locatie verhuist inclusief alle medewerkers naar de al bestaande Van Mossel Opel-vestiging aan de Marnixdreef in Lier.

Van Mossel heeft naast deze locatie nog drie Opel-vestigingen in de regio Antwerpen-Mechelen en eentje in Limburg. Opel-garage Vervloet werd in 1985 opgericht door Paul Vervloet en kent reeds een lange geschiedenis in Duffel.

“We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Van Mossel Automotive Groep”, aldus Vervloet.

Algemeen directeur Eric Berkhof van Van Mossel voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die Paul Vervloet heeft gemaakt en vanaf vandaag verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten op de nieuwe, grotere locatie in Lier. En uiteraard krijgen de klanten nog steeds de persoonlijke aandacht en service zoals ze het gewend waren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding