Familiebedrijf ABD opent eerste Nissan-vestiging buiten Friesland

ABD neemt per 1 februari 2021 de vestiging van ACSL-Van Staalduinen in Stadskanaal over. Het is de eerste Nissan-vestiging van het familiebedrijf buiten Friesland. De locatie aan de Koperslager in Stadskanaal blijft behouden.

Van Staalduinen gaat door met de Virena Autogroep in Stadskanaal met het KIA-merk, evenals in Emmen, Ten Boer en Winschoten.

ABD is afgelopen jaren meerdere malen tot beste dealer van Nederland verkozen. Het familiebedrijf is al meer dan 45 jaar een begrip in het noorden van het land. ABD Stadskanaal bedient de provincies Drenthe en Zuidoost-Groningen.

Dealerholding ABD Groep voert de merken Nissan, Renault en Dacia.

Reageren
500 tekens over
Familiebedrijf ABD opent eerste Nissan-vestiging buiten Friesland - Automobielmanagement.nl

Familiebedrijf ABD opent eerste Nissan-vestiging buiten Friesland

ABD neemt per 1 februari 2021 de vestiging van ACSL-Van Staalduinen in Stadskanaal over. Het is de eerste Nissan-vestiging van het familiebedrijf buiten Friesland. De locatie aan de Koperslager in Stadskanaal blijft behouden.

Van Staalduinen gaat door met de Virena Autogroep in Stadskanaal met het KIA-merk, evenals in Emmen, Ten Boer en Winschoten.

ABD is afgelopen jaren meerdere malen tot beste dealer van Nederland verkozen. Het familiebedrijf is al meer dan 45 jaar een begrip in het noorden van het land. ABD Stadskanaal bedient de provincies Drenthe en Zuidoost-Groningen.

Dealerholding ABD Groep voert de merken Nissan, Renault en Dacia.

Reageren
500 tekens over