Oving, met vestigingen in Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord eindigde in 2019 nog als derde. In 2020 haalde de Renault-dealer de maximumscore op het gebied van aftersales klanttevredenheid en de verkoop van accessoires. Bovendien realiseerde het bedrijf, als één van de vijf Renault-dealerorganisaties in Nederland, ‘een uitzonderlijke prestatie met de verkoop van volledig elektrische en (plug-in) hybride modellen’.

Runner-up

Hans Jongerius, met vestigingen in Woerden, Gouda en IJsselstein, werd tweede in het eindklassement, net als in 2016, 2017 en 2019. In 2018 werd Jongerius derde, een plek die nu door ABD wordt ingenomen. Het bedrijf met vijf vestigingen in Friesland behoort structureel tot de beste Renault-dealers van Nederland en was van 2014 tot en met 2019 ‘Renault Dealer of the Year’. Renault-dealer Terwolde is zes plaatsen gestegen ten opzichte van 2019 en heeft hiermee de titel runner-up verdiend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding