Pon Dealer Amersfoort gekroond tot Skoda-dealer van het jaar

Pon Dealer Amersfoort heeft de titel Skoda-dealer van het jaar 2021 in de wacht gesleept. Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, terwijl Autobedrijf Korterink uit Zwolle/Rouveen het podium compleet maakt.

De Skoda-dealer uit Amersfoort is het jaar goed begonnen. Het team van Rudolf van Silfhout behaalde de allerhoogste gemiddelde score op het gebied van klanttevredenheid. Nog vanuit de oude locatie in Hoogland liet het bedrijf in 2020 volgens de importeur uitstekende prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid, zowel in de showroom als in de werkplaats.

“Pon Dealer dacht ook in het zware eerste coronajaar steeds in kansen en mogelijkheden. Dat vertaalde zich onder meer in de hoge klanttevredenheid. Door de klant altijd op 1 te zetten, zette de klant Pon Dealer óók op 1, waardoor Pon Dealer dit jaar tevens de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Klanten voelen zich bij de Skoda-dealer uit Amersfoort thuis door de informele, prettige ‘ons kent ons’-sfeer en raden het bedrijf graag aan bij vrienden en bekenden.”

Aanmoedigingsprijs voor Broekhuis Alkmaar

Traditioneel werd ook de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit jaar werd deze in de wacht gesleept door Broekhuis in Alkmaar, als waardering voor de positieve manier waarop het bedrijf zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. Broekhuis is sinds 1,5 jaar Skoda-dealer in de regio Noord-Holland en nam per 1 januari 2020 Heron Auto over.

Lees ook:

Pon Dealer Amersfoort gekroond tot Skoda-dealer van het jaar - Automobielmanagement.nl

Pon Dealer Amersfoort gekroond tot Skoda-dealer van het jaar

Pon Dealer Amersfoort heeft de titel Skoda-dealer van het jaar 2021 in de wacht gesleept. Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, terwijl Autobedrijf Korterink uit Zwolle/Rouveen het podium compleet maakt.

De Skoda-dealer uit Amersfoort is het jaar goed begonnen. Het team van Rudolf van Silfhout behaalde de allerhoogste gemiddelde score op het gebied van klanttevredenheid. Nog vanuit de oude locatie in Hoogland liet het bedrijf in 2020 volgens de importeur uitstekende prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid, zowel in de showroom als in de werkplaats.

“Pon Dealer dacht ook in het zware eerste coronajaar steeds in kansen en mogelijkheden. Dat vertaalde zich onder meer in de hoge klanttevredenheid. Door de klant altijd op 1 te zetten, zette de klant Pon Dealer óók op 1, waardoor Pon Dealer dit jaar tevens de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Klanten voelen zich bij de Skoda-dealer uit Amersfoort thuis door de informele, prettige ‘ons kent ons’-sfeer en raden het bedrijf graag aan bij vrienden en bekenden.”

Aanmoedigingsprijs voor Broekhuis Alkmaar

Traditioneel werd ook de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit jaar werd deze in de wacht gesleept door Broekhuis in Alkmaar, als waardering voor de positieve manier waarop het bedrijf zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. Broekhuis is sinds 1,5 jaar Skoda-dealer in de regio Noord-Holland en nam per 1 januari 2020 Heron Auto over.

Lees ook: