Van Mossel neemt Opel-dealer Kerckhaert in Hulst over

Van Mossel heeft Opel-dealer Kerckhaert in Hulst overgenomen. Eerder al nam Van Mossel de vestiging van Kerckhaert in Terneuzen over. De medewerkers gaan over naar de Van Mossel vestigingen in Terneuzen en Hulst. In Hulst komen ze onder hetzelfde dak als de huidige Ford collega’s te werken. Dit heeft het bedrijf vandaag laten weten.

Met de overname versterkt Van Mossel haar positie in Zeeland. In 2019 nam het bedrijf een aantal vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions over. Vorig jaar later werden daar vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten aan toegevoegd plus de Opel-vestiging in Terneuzen van Kerckhaert.

Familiebedrijf

Al meer dan een jaar werkte Jos Kerckhaert al samen met Van Mossel OPC Opel. Het gevoel voor beide partijen was goed. Kerckhaert: “De schaalvergroting in de autobranche, toenemende verplichtingen vanuit de importeur, de opmars van de elektrische auto. Het zijn allemaal ontwikkelingen die mij ertoe hebben gebracht om de samenwerking te intensiveren en Van Mossel het stokje over te laten nemen van ons aloude familiebedrijf.”

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep voegt hieraan toe: “In deze bijzondere tijd is iedereen gebaat bij zekerheid en solide partners. We zien dat wij de klanten daardoor steeds beter alles onder één dak kunnen aanbieden. Eén van de redenen waarom wij het belangrijk vinden om te blijven investeren.”

Lees ook:
Van Mossel neemt activiteiten Belgische Opel Garage Vervloet over
Groen licht voor dubbele overname door Van Mossel Automotive Groep

Reacties

Tot op heden nooit excuus gehad van deze heren wat betreft een incorrecte km.stand van een Volvo van 30 mille!! Deze was nl in mijlen. Scheelt nogal wat, dacht 1,6799 etc.?? En nog moeilijk doen ook. Hoogmoed komt vd val?!

Geplaatst door: JP op
Van Mossel neemt Opel-dealer Kerckhaert in Hulst over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Opel-dealer Kerckhaert in Hulst over

Van Mossel heeft Opel-dealer Kerckhaert in Hulst overgenomen. Eerder al nam Van Mossel de vestiging van Kerckhaert in Terneuzen over. De medewerkers gaan over naar de Van Mossel vestigingen in Terneuzen en Hulst. In Hulst komen ze onder hetzelfde dak als de huidige Ford collega’s te werken. Dit heeft het bedrijf vandaag laten weten.

Met de overname versterkt Van Mossel haar positie in Zeeland. In 2019 nam het bedrijf een aantal vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions over. Vorig jaar later werden daar vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten aan toegevoegd plus de Opel-vestiging in Terneuzen van Kerckhaert.

Familiebedrijf

Al meer dan een jaar werkte Jos Kerckhaert al samen met Van Mossel OPC Opel. Het gevoel voor beide partijen was goed. Kerckhaert: “De schaalvergroting in de autobranche, toenemende verplichtingen vanuit de importeur, de opmars van de elektrische auto. Het zijn allemaal ontwikkelingen die mij ertoe hebben gebracht om de samenwerking te intensiveren en Van Mossel het stokje over te laten nemen van ons aloude familiebedrijf.”

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep voegt hieraan toe: “In deze bijzondere tijd is iedereen gebaat bij zekerheid en solide partners. We zien dat wij de klanten daardoor steeds beter alles onder één dak kunnen aanbieden. Eén van de redenen waarom wij het belangrijk vinden om te blijven investeren.”

Lees ook:
Van Mossel neemt activiteiten Belgische Opel Garage Vervloet over
Groen licht voor dubbele overname door Van Mossel Automotive Groep

Reacties

Tot op heden nooit excuus gehad van deze heren wat betreft een incorrecte km.stand van een Volvo van 30 mille!! Deze was nl in mijlen. Scheelt nogal wat, dacht 1,6799 etc.?? En nog moeilijk doen ook. Hoogmoed komt vd val?!

Geplaatst door: JP op