Met de overname versterkt Van Mossel haar positie in Zeeland. In 2019 nam het bedrijf een aantal vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions over. Vorig jaar later werden daar vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten aan toegevoegd plus de Opel-vestiging in Terneuzen van Kerckhaert.

Familiebedrijf

Al meer dan een jaar werkte Jos Kerckhaert al samen met Van Mossel OPC Opel. Het gevoel voor beide partijen was goed. Kerckhaert: “De schaalvergroting in de autobranche, toenemende verplichtingen vanuit de importeur, de opmars van de elektrische auto. Het zijn allemaal ontwikkelingen die mij ertoe hebben gebracht om de samenwerking te intensiveren en Van Mossel het stokje over te laten nemen van ons aloude familiebedrijf.”

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep voegt hieraan toe: “In deze bijzondere tijd is iedereen gebaat bij zekerheid en solide partners. We zien dat wij de klanten daardoor steeds beter alles onder één dak kunnen aanbieden. Eén van de redenen waarom wij het belangrijk vinden om te blijven investeren.”

Lees ook:
Van Mossel neemt activiteiten Belgische Opel Garage Vervloet over
Groen licht voor dubbele overname door Van Mossel Automotive Groep

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding