Emil Frey neemt Renault-dealer Oving over

Autobedrijf Oving is per 1 januari in handen gekomen van Terwolde Holding BV, een dochterbedrijf van Emil Frey. Dit heeft de dealerholding vandaag bekendgemaakt. Oving is Renault- en Dacia-dealer in de regio Zwolle met vijf vestigingen in Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord.

Daarnaast werkt Oving samen met een aantal operators en erkend reparateurs om het verzorgingsgebied optimaal te bewerken. Het bedrijf werd onlangs nog uitgeroepen tot Renault Dealer of the Year 2020. Terwolde is sinds 2009 met Renault en Dacia actief in Drenthe en Groningen.

Schaalvergroting

De overname past in het plan van Renault Nederland om het aantal ‘hub’s’ terug te brengen. Eigenaar Bert Oving is blij met de overname: “Schaalvergroting is essentieel om ook in de toekomst succesvol te blijven. In Terwolde vinden we een partner met dezelfde waarden waar wij voor staan”. Oving blijft na de overname in een adviserende rol aan het bedrijf verbonden.

Op de foto: Simon Luijckx (Voorzitter raad van Bestuur Emil Frey), Bert Oving (DGA Oving), Arnout Veld (Lid Raad van Bestuur Emil Frey)

Emil Frey neemt Renault-dealer Oving over - Automobielmanagement.nl

Emil Frey neemt Renault-dealer Oving over

Autobedrijf Oving is per 1 januari in handen gekomen van Terwolde Holding BV, een dochterbedrijf van Emil Frey. Dit heeft de dealerholding vandaag bekendgemaakt. Oving is Renault- en Dacia-dealer in de regio Zwolle met vijf vestigingen in Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord.

Daarnaast werkt Oving samen met een aantal operators en erkend reparateurs om het verzorgingsgebied optimaal te bewerken. Het bedrijf werd onlangs nog uitgeroepen tot Renault Dealer of the Year 2020. Terwolde is sinds 2009 met Renault en Dacia actief in Drenthe en Groningen.

Schaalvergroting

De overname past in het plan van Renault Nederland om het aantal ‘hub’s’ terug te brengen. Eigenaar Bert Oving is blij met de overname: “Schaalvergroting is essentieel om ook in de toekomst succesvol te blijven. In Terwolde vinden we een partner met dezelfde waarden waar wij voor staan”. Oving blijft na de overname in een adviserende rol aan het bedrijf verbonden.

Op de foto: Simon Luijckx (Voorzitter raad van Bestuur Emil Frey), Bert Oving (DGA Oving), Arnout Veld (Lid Raad van Bestuur Emil Frey)