Rogier Kroymans nieuwe directeur Mirador Holding

Met ingang van 1 februari is Rogier Kroymans aangesteld als directeur van Mirador Holding B.V. Hij vervangt hiermee Tjeerd Meijer. In zijn nieuwe rol zal Kroymans toezicht houden op de eigen vestigingen en general manager Sander van den Bey ‘met raad en daad terzijde staan’, zo heeft het bedrijf laten weten.

Mirador is de houdstermaatschappij van de Kroymans autobedrijven (Ferrari, Aston Martin, Jaguar Land Rover en Karma). De vier Hilversumse vestigingen staan onder de operationele leiding van Sander van den Bey, die al ruim 21 jaar bij de Kroymans-bedrijven betrokken is.

Gered

Met de komst van Rogier Kroymans verstevigt de familie zijn positie in het bedrijf. Eerder al werd Frits Kroymans volgens Quotenet weer volledig eigenaar van het bedrijf, ruim 10 jaar nadat Kroymans failliet ging. Uiteindelijk werd het bedrijf gered met de hulp van een aantal kapitaalkrachtige vrienden.

Lees ook:
Financiers sportwagens Kroymans eisen auto’s of geld terug
Rogier Kroymans gaat Europese expansie Karma leiden

Rogier Kroymans nieuwe directeur Mirador Holding - Automobielmanagement.nl

Rogier Kroymans nieuwe directeur Mirador Holding

Met ingang van 1 februari is Rogier Kroymans aangesteld als directeur van Mirador Holding B.V. Hij vervangt hiermee Tjeerd Meijer. In zijn nieuwe rol zal Kroymans toezicht houden op de eigen vestigingen en general manager Sander van den Bey ‘met raad en daad terzijde staan’, zo heeft het bedrijf laten weten.

Mirador is de houdstermaatschappij van de Kroymans autobedrijven (Ferrari, Aston Martin, Jaguar Land Rover en Karma). De vier Hilversumse vestigingen staan onder de operationele leiding van Sander van den Bey, die al ruim 21 jaar bij de Kroymans-bedrijven betrokken is.

Gered

Met de komst van Rogier Kroymans verstevigt de familie zijn positie in het bedrijf. Eerder al werd Frits Kroymans volgens Quotenet weer volledig eigenaar van het bedrijf, ruim 10 jaar nadat Kroymans failliet ging. Uiteindelijk werd het bedrijf gered met de hulp van een aantal kapitaalkrachtige vrienden.

Lees ook:
Financiers sportwagens Kroymans eisen auto’s of geld terug
Rogier Kroymans gaat Europese expansie Karma leiden