Louwman wordt Kia-dealer in Breda en Goes

Kia Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Louwman Dealer Group om twee nieuwe Kia-vestigingen te exploiteren in Breda en Goes. De opening van de twee dealerbedrijven markeert de start van de samenwerking tussen Louwman en Kia.

Louwman is vanaf medio april Kia-dealer in Breda en vanaf begin mei in Goes. Het merk Kia is de nieuwste toevoeging aan het brede portfolio van automerken en diensten van de groep. Marco Broere, Algemeen Directeur Louwman Dealer Group: “Wij zijn verheugd met de komst van Kia in ons netwerk in Noord-Brabant en Zeeland. Kia staat bekend om zijn kwaliteit en toont een sterke groei de laatste jaren. Ons streven naar hoge klantentevredenheid en de focus op loyaliteit passen daar goed bij.”

Volle vaart

De vestiging in Breda bevindt zich aan de Ettensebaan 34. Kia-rijders en geïnteresseerden kunnen op dit adres vanaf 12 april terecht. De nieuwe vestiging in Goes opent zijn deuren op 1 mei aan de Pearyweg 11. Léan Verstoep, Managing Director Kia Nederland: “Het succes van Kia in Nederland zetten wij in volle vaart voort en wij kijken dan ook uit naar onze samenwerking met Louwman Dealer Groep in Breda en Goes.”

Lees ook:
Kia schrapt ‘Motors’ uit bedrijfsnaam en zet in op EV’s

Louwman wordt Kia-dealer in Breda en Goes - Automobielmanagement.nl

Louwman wordt Kia-dealer in Breda en Goes

Kia Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Louwman Dealer Group om twee nieuwe Kia-vestigingen te exploiteren in Breda en Goes. De opening van de twee dealerbedrijven markeert de start van de samenwerking tussen Louwman en Kia.

Louwman is vanaf medio april Kia-dealer in Breda en vanaf begin mei in Goes. Het merk Kia is de nieuwste toevoeging aan het brede portfolio van automerken en diensten van de groep. Marco Broere, Algemeen Directeur Louwman Dealer Group: “Wij zijn verheugd met de komst van Kia in ons netwerk in Noord-Brabant en Zeeland. Kia staat bekend om zijn kwaliteit en toont een sterke groei de laatste jaren. Ons streven naar hoge klantentevredenheid en de focus op loyaliteit passen daar goed bij.”

Volle vaart

De vestiging in Breda bevindt zich aan de Ettensebaan 34. Kia-rijders en geïnteresseerden kunnen op dit adres vanaf 12 april terecht. De nieuwe vestiging in Goes opent zijn deuren op 1 mei aan de Pearyweg 11. Léan Verstoep, Managing Director Kia Nederland: “Het succes van Kia in Nederland zetten wij in volle vaart voort en wij kijken dan ook uit naar onze samenwerking met Louwman Dealer Groep in Breda en Goes.”

Lees ook:
Kia schrapt ‘Motors’ uit bedrijfsnaam en zet in op EV’s