‘Ichiban’ is Japans voor ‘nummer één’. Het is ook de naam van de onderscheiding die Toyota Motor Europe (TME) toekent aan de dealers die de beste beleving voor de klant bieden. Meer dan 2.500 Europese dealers maken jaarlijks kans op deze prijs. Dit jaar wonnen 44 dealers uit 32 Europese landen de award. Voor Nederland is dat wederom Van Gent. Het is al de dertiende keer op rij dat het dealerbedrijf deze onderscheiding in ontvangst mag nemen.

Glimlach

“We zijn zeer vereerd om opnieuw de Ichiban Award in ontvangst te mogen nemen”, zegt Gilbert van Gent. “We bestaan 50 jaar en zijn al meer dan 40 jaar Toyota-dealer. We doen iedere dag ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit begint bij onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach de deur uitloopt; dat is het liefste wat ze doen. Dertien keer op rij winnen is een prachtige prestatie. Wij zijn ons er erg van bewust dat we ons iedere dag opnieuw moeten inzetten om dit waar te kunnen maken.”

Innoveren

Didier Gambart, Vice President Sales, Marketing & Customer Experience van Toyota Motor Europe zegt: “De 44 winnende dealers zijn dit jaar onze beste dealers in hun regio. Zij krijgen deze onderscheiding voor hun inzet en prestaties. Ook in deze tijden blijven zij onze klanten ondersteunen. De dealers passen zich snel aan en innoveren de manier waarop zij met hun klanten werken en contact hebben. Zowel in fysieke als digitale omgevingen verliezen ze het menselijke aspect niet uit het oog.”

Lees ook:
Toyota verkoopt recordaantal auto’s

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding