VW-merken sluiten zich aan bij Dealerglass

De Nederlandse vestigingen van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens sluiten zich per 1 juli aan bij Dealerglass. Daarmee heeft bijna de helft van de automerken in Nederland zich nu bij de organisatie aangesloten. Het totale Dealerglass franchisenetwerk groeit daarmee naar ruim 900 deelnemende dealervestigingen.

Leaseregistraties november +9%; Volkswagen Golf/Up! toppers

Oprichters Bart Janssen en Erwin Arends van Dealerglass: “Wij zijn heel trots dat deze gezichtsbepalende merken en hun dealers de voordelen en kracht van Dealerglass zien en met ons in zee gaan. Wij zitten nu op de juiste koers naar een volledige merkdekking. We verwachten de komende maanden nog meer automerken aan te sluiten zodat we ons echt als multimerk formule in de markt kunnen profileren. Ook werken we hard aan nieuwe overeenkomsten met lease- en verzekeringsmaatschappijen”.

Rijhulptechnologie

“In vrijwel alle modellen van onze merken is geavanceerde rijhulptechnologie verwerkt in de ruit van de auto. Het is daarom essentieel voor de veiligheid en garantie dat autoruiten vervangen of hersteld worden volgens fabrieksvoorschrift en met merkoriginele onderdelen. Alleen de merkdealer heeft daarvoor de kennis, onderdelen en niet te vergeten de fabrieksopgeleide mensen in huis. Daarom omarmen wij met onze merken de Dealerglass formule”, aldus Reinier Regter, Manager Service bij Volkswagen Bedrijfswagens.

Lees ook:
Dealerglass is nieuwe franchiseformule voor ruitschadeherstel

VW-merken sluiten zich aan bij Dealerglass - Automobielmanagement.nl

VW-merken sluiten zich aan bij Dealerglass

De Nederlandse vestigingen van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens sluiten zich per 1 juli aan bij Dealerglass. Daarmee heeft bijna de helft van de automerken in Nederland zich nu bij de organisatie aangesloten. Het totale Dealerglass franchisenetwerk groeit daarmee naar ruim 900 deelnemende dealervestigingen.

Leaseregistraties november +9%; Volkswagen Golf/Up! toppers

Oprichters Bart Janssen en Erwin Arends van Dealerglass: “Wij zijn heel trots dat deze gezichtsbepalende merken en hun dealers de voordelen en kracht van Dealerglass zien en met ons in zee gaan. Wij zitten nu op de juiste koers naar een volledige merkdekking. We verwachten de komende maanden nog meer automerken aan te sluiten zodat we ons echt als multimerk formule in de markt kunnen profileren. Ook werken we hard aan nieuwe overeenkomsten met lease- en verzekeringsmaatschappijen”.

Rijhulptechnologie

“In vrijwel alle modellen van onze merken is geavanceerde rijhulptechnologie verwerkt in de ruit van de auto. Het is daarom essentieel voor de veiligheid en garantie dat autoruiten vervangen of hersteld worden volgens fabrieksvoorschrift en met merkoriginele onderdelen. Alleen de merkdealer heeft daarvoor de kennis, onderdelen en niet te vergeten de fabrieksopgeleide mensen in huis. Daarom omarmen wij met onze merken de Dealerglass formule”, aldus Reinier Regter, Manager Service bij Volkswagen Bedrijfswagens.

Lees ook:
Dealerglass is nieuwe franchiseformule voor ruitschadeherstel