Peter Nieuwenhuijse licht toe: “Een jarenlange en uitstekende klantrelatie heeft uiteindelijk tot dit moment geleid, dat is een prachtig resultaat.” Nieuwenhuijse-technisch directeur Jelle Nijman vult aan: “We kennen elkaar vanuit eerdere events. Met deze stap slaan wij de handen ineen en vergroten wij als Nieuwenhuijse ons aanbod in duurzame mobiliteit en profiteren we van elkaars kennis en kunde.”

Mogelijkheden

Gert Stappenbelt is blij met deze volgende stap in de ontwikkeling van zijn fietsenspeciaalzaak: “We zijn trots dat Nieuwenhuijse heeft herkend welke stappen we de afgelopen jaren hebben gezet in samenwerking met Specialized. We zien echter nog veel meer mogelijkheden in verdere professionalisering en dienstverlening; mogelijkheden die we met de kennis en ervaring van Nieuwenhuijse beter kunnen benutten.”

Begrip in de regio

De fietsenwinkel van Stappenbelt bestaat inmiddels 25 jaar en is ‘een begrip in de regio’. De vertrouwde gezichten van Gert en Roelien Stappenbelt blijven. “Daarnaast hechten wij aan de familiewaarden, maar nemen het bedrijf wel mee in onze groeistrategie, die wij sinds een aantal jaren zijn gestart. Al met al een mooie toekomst voor het bedrijf en haar klanten,” aldus commercieel directeur bij Nieuwenhuijse Frank Moormann.

Lees ook:
Volvo Nieuwenhuijse: vierdaagse werkweek én langer open

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding