Louwman verkoopt Toyota-dealer Amersfoort aan Van Gent

Louwman heeft haar Toyota-dealer in Amersfoort verkocht aan Van Gent. De Amersfoortse Lexus-activiteiten zijn verplaatst naar Louwman Exclusive. De overdracht aan Toyota-dealer Van Gent past volgens Louwman ‘uitstekend in de netwerkstrategie en onderstreept het geloof dat Louwman heeft in de groei van en de samenwerking met haar dealerpartners’.

Van Gent is dertien keer op rij verkozen tot de beste Toyota-dealer van Nederland. Net als Louwman is Van Gent een familiebedrijf met een lange Toyota-historie.

Naadloos

Jacco van Gent: “Wij verheugen ons op deze uitbreiding van ons Toyota-gebied. Het gebied Amersfoort sluit naadloos aan op onze huidige Toyota-vestigingen in Ede en Veenendaal. Wij zetten vanaf 1 oktober de Toyota-activiteiten in Amersfoort voort met hetzelfde team en in hetzelfde pand.”

Lexus

Marco Broere (Louwman Dealer Group): “Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten en collega’s in uitstekende handen blijven. Met de verhuizing van Lexus Amersfoort naar Louwman Exclusive in het pand aan de A2 kunnen wij onze Lexus-klanten een nog betere service en beleving bieden.”

Lees ook:
Willem Verschuur (Louwman Group): ‘Keuzevrijheid én flexibiliteit in mobiliteit voor werknemer cruciaal’

Louwman verkoopt Toyota-dealer Amersfoort aan Van Gent - Automobielmanagement.nl

Louwman verkoopt Toyota-dealer Amersfoort aan Van Gent

Louwman heeft haar Toyota-dealer in Amersfoort verkocht aan Van Gent. De Amersfoortse Lexus-activiteiten zijn verplaatst naar Louwman Exclusive. De overdracht aan Toyota-dealer Van Gent past volgens Louwman ‘uitstekend in de netwerkstrategie en onderstreept het geloof dat Louwman heeft in de groei van en de samenwerking met haar dealerpartners’.

Van Gent is dertien keer op rij verkozen tot de beste Toyota-dealer van Nederland. Net als Louwman is Van Gent een familiebedrijf met een lange Toyota-historie.

Naadloos

Jacco van Gent: “Wij verheugen ons op deze uitbreiding van ons Toyota-gebied. Het gebied Amersfoort sluit naadloos aan op onze huidige Toyota-vestigingen in Ede en Veenendaal. Wij zetten vanaf 1 oktober de Toyota-activiteiten in Amersfoort voort met hetzelfde team en in hetzelfde pand.”

Lexus

Marco Broere (Louwman Dealer Group): “Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten en collega’s in uitstekende handen blijven. Met de verhuizing van Lexus Amersfoort naar Louwman Exclusive in het pand aan de A2 kunnen wij onze Lexus-klanten een nog betere service en beleving bieden.”

Lees ook:
Willem Verschuur (Louwman Group): ‘Keuzevrijheid én flexibiliteit in mobiliteit voor werknemer cruciaal’