Wensink neemt Ford dealer Auto Martens Zevenaar over

Op 8 november draagt Ford dealer Auto Martens Zevenaar alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten over aan Wensink Automotive. ‘Hiermee wordt de voortzetting van het, gedurende ruim 50 jaar door drie generaties Martens geleidde bedrijf, gewaarborgd’, laten de bedrijven weten. De overname past in de toekomstvisie van Wensink Ford en Ford Nederland.

De vestiging in Zevenaar grenst aan het verzorgingsgebied van Wensink en beide bedrijven zijn dan ook geen onbekenden voor elkaar.. Auto Martens Zevenaar, Ford Nederland en Wensink Ford zijn van mening dat Ford klanten het meest gebaat zijn bij een continuering van de verkoop- en servicewerkzaamheden onder de vlag van Wensink Automotive. Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Het is geen geheim dat relatief veel klanten van Auto Martens ook van ver buiten Zevenaar komen. Dat zegt iets over de prettige en servicegerichte manier van werken. Het is aan ons om het warme gevoel van dit familiebedrijf vast te houden en uit te bouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat samen met alle overgenomen medewerkers van Auto Martens gaat lukken.”

Veertiende vestiging

Op 8 november a.s. dragen Ellie Steverink-Martens en Martin Steverink, als derde generatie van Auto Martens, het bedrijf over aan Wensink Ford. Om deze overdracht soepel te laten verlopen, blijft Martin Steverink nog twee jaar aangesloten op de nieuwe Wensink Ford vestiging. De overdracht van Auto Martens Zevenaar betekent de veertiende vestiging van Wensink Ford. Het verzorgingsgebied dat zich uitstrekt van Arnhem tot Leeuwarden, heeft hierdoor een extra locatie in het zuiden.

Lees ook:
Wensink Automotive neemt Dijkstra Autogroep over

Wensink neemt Ford dealer Auto Martens Zevenaar over - Automobielmanagement.nl

Wensink neemt Ford dealer Auto Martens Zevenaar over

Op 8 november draagt Ford dealer Auto Martens Zevenaar alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten over aan Wensink Automotive. ‘Hiermee wordt de voortzetting van het, gedurende ruim 50 jaar door drie generaties Martens geleidde bedrijf, gewaarborgd’, laten de bedrijven weten. De overname past in de toekomstvisie van Wensink Ford en Ford Nederland.

De vestiging in Zevenaar grenst aan het verzorgingsgebied van Wensink en beide bedrijven zijn dan ook geen onbekenden voor elkaar.. Auto Martens Zevenaar, Ford Nederland en Wensink Ford zijn van mening dat Ford klanten het meest gebaat zijn bij een continuering van de verkoop- en servicewerkzaamheden onder de vlag van Wensink Automotive. Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Het is geen geheim dat relatief veel klanten van Auto Martens ook van ver buiten Zevenaar komen. Dat zegt iets over de prettige en servicegerichte manier van werken. Het is aan ons om het warme gevoel van dit familiebedrijf vast te houden en uit te bouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat samen met alle overgenomen medewerkers van Auto Martens gaat lukken.”

Veertiende vestiging

Op 8 november a.s. dragen Ellie Steverink-Martens en Martin Steverink, als derde generatie van Auto Martens, het bedrijf over aan Wensink Ford. Om deze overdracht soepel te laten verlopen, blijft Martin Steverink nog twee jaar aangesloten op de nieuwe Wensink Ford vestiging. De overdracht van Auto Martens Zevenaar betekent de veertiende vestiging van Wensink Ford. Het verzorgingsgebied dat zich uitstrekt van Arnhem tot Leeuwarden, heeft hierdoor een extra locatie in het zuiden.

Lees ook:
Wensink Automotive neemt Dijkstra Autogroep over