Van Mossel neemt Belgische Ford-dealer Deprince over

De Belgische Ford-dealer Deprince in Lier komt volledig in handen van Van Mossel. Het grootste dealerbedrijf van Nederland had al een minderheidsbelang van 49 procent in Deprince en wordt nu volledig eigenaar, zo maakt Van Mossel bekend.

Leo Deprince: “Door de werking van Van Mossel beter te leren kennen werd ik meer en meer enthousiast om volledig deel uit te gaan maken van de groep. Voor zowel onze klanten als onze medewerkers zijn er duidelijke voordelen aan verbonden en ik heb deze beslissing dan ook genomen met het oog op hun toekomst.”

Vertrouwd

Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg, voegt hieraan toe: “Wij zijn uiteraard zeer blij met de beslissing van Leo en wij garanderen ook dat de klanten nog steeds terecht kunnen bij dezelfde vertrouwde gezichten. Buiten de naam, Van Mossel Deprince, verandert er immers niets. Begin 2022 komt er bovendien op de huidige locatie een volledig nieuwe showroom zodat we de klanten een nog betere service zullen kunnen bieden.”

Lees ook:
Eric Berkhof: ‘We gaan niet meer terug naar 500.000 auto’s per jaar’

Van Mossel neemt Belgische Ford-dealer Deprince over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Belgische Ford-dealer Deprince over

De Belgische Ford-dealer Deprince in Lier komt volledig in handen van Van Mossel. Het grootste dealerbedrijf van Nederland had al een minderheidsbelang van 49 procent in Deprince en wordt nu volledig eigenaar, zo maakt Van Mossel bekend.

Leo Deprince: “Door de werking van Van Mossel beter te leren kennen werd ik meer en meer enthousiast om volledig deel uit te gaan maken van de groep. Voor zowel onze klanten als onze medewerkers zijn er duidelijke voordelen aan verbonden en ik heb deze beslissing dan ook genomen met het oog op hun toekomst.”

Vertrouwd

Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg, voegt hieraan toe: “Wij zijn uiteraard zeer blij met de beslissing van Leo en wij garanderen ook dat de klanten nog steeds terecht kunnen bij dezelfde vertrouwde gezichten. Buiten de naam, Van Mossel Deprince, verandert er immers niets. Begin 2022 komt er bovendien op de huidige locatie een volledig nieuwe showroom zodat we de klanten een nog betere service zullen kunnen bieden.”

Lees ook:
Eric Berkhof: ‘We gaan niet meer terug naar 500.000 auto’s per jaar’