Binnen het Van Mossel Ford-cluster zijn landelijk 14 vestigingen actief waaronder de verworven vestigingen van de afgelopen jaren in Limburg, Noord Brabant en Zeeland. Door de nieuwe vestiging in Middelharnis wordt de bestaande regio van het Ford cluster op sales- en aftersalesgebied uitgebreid. Van Mossel is reeds aanwezig in de regio met het merk Opel. De nieuwbouw in Middelharnis omvat niet alleen een gloednieuwe Ford vestiging, maar ook een nieuwe Opel vestiging en een vestiging specifiek gericht op occasions.

Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep: “We verwelkomen de klanten met open armen bij de nieuwe vestiging in Middelharnis en vertrouwen er op dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden.”

Lees ook:
Eric Berkhof: ‘We gaan niet meer terug naar 500.000 auto’s per jaar’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding