Van Mossel neemt Ford Iriks over

Ford Iriks in Middelharnis draagt per 31 januari haar officiële dealerschap over aan Van Mossel Automotive Groep. Er komt bovendien een nieuwe vestiging in Middelharnis waarmee de bestaande regio van het Ford-cluster op sales- en aftersalesgebied wordt uitgebreid, meldt Van Mossel.

Binnen het Van Mossel Ford-cluster zijn landelijk 14 vestigingen actief waaronder de verworven vestigingen van de afgelopen jaren in Limburg, Noord Brabant en Zeeland. Door de nieuwe vestiging in Middelharnis wordt de bestaande regio van het Ford cluster op sales- en aftersalesgebied uitgebreid. Van Mossel is reeds aanwezig in de regio met het merk Opel. De nieuwbouw in Middelharnis omvat niet alleen een gloednieuwe Ford vestiging, maar ook een nieuwe Opel vestiging en een vestiging specifiek gericht op occasions.

Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep: “We verwelkomen de klanten met open armen bij de nieuwe vestiging in Middelharnis en vertrouwen er op dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden.”

Lees ook:
Eric Berkhof: ‘We gaan niet meer terug naar 500.000 auto’s per jaar’

Reageren
500 tekens over
Van Mossel neemt Ford Iriks over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Ford Iriks over

Ford Iriks in Middelharnis draagt per 31 januari haar officiële dealerschap over aan Van Mossel Automotive Groep. Er komt bovendien een nieuwe vestiging in Middelharnis waarmee de bestaande regio van het Ford-cluster op sales- en aftersalesgebied wordt uitgebreid, meldt Van Mossel.

Binnen het Van Mossel Ford-cluster zijn landelijk 14 vestigingen actief waaronder de verworven vestigingen van de afgelopen jaren in Limburg, Noord Brabant en Zeeland. Door de nieuwe vestiging in Middelharnis wordt de bestaande regio van het Ford cluster op sales- en aftersalesgebied uitgebreid. Van Mossel is reeds aanwezig in de regio met het merk Opel. De nieuwbouw in Middelharnis omvat niet alleen een gloednieuwe Ford vestiging, maar ook een nieuwe Opel vestiging en een vestiging specifiek gericht op occasions.

Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep: “We verwelkomen de klanten met open armen bij de nieuwe vestiging in Middelharnis en vertrouwen er op dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden.”

Lees ook:
Eric Berkhof: ‘We gaan niet meer terug naar 500.000 auto’s per jaar’