Auto Hoogenboom neemt Autobedrijf RijnWoud over

VAG-dealer Auto Hoogenboom neemt per 1 maart Seat en Skoda-dealer RijnWoud over. Hoogenboom versterkt zo haar belang in de regio Rotterdam-Noord.

Algemeen directeur van Auto Hoogenboom, Gerlach Doude van Troostwijk kijkt uit naar de coöperatie tussen de twee dealerbedrijven: ‘’Autobedrijf RijnWoud is sinds jaar en dag een begrip aan de Rotterdamse Autostrada.
Wij verheugen onszelf op onze terugkeer aldaar.”

Wouter van Engen, directeur-eigenaar van Autobedrijf RijnWoud, vult aan: ‘’Ook wij kijken enorm uit naar deze samenwerking. Met de combinatie van slagkracht en slagvaardigheid van beide bedrijven zullen wij een sterkere positie in Rotterdam-Noord gaan innemen en onze klanten van een nog betere service kunnen voorzien.’’

Reageren
500 tekens over
Auto Hoogenboom neemt Autobedrijf RijnWoud over - Automobielmanagement.nl

Auto Hoogenboom neemt Autobedrijf RijnWoud over

VAG-dealer Auto Hoogenboom neemt per 1 maart Seat en Skoda-dealer RijnWoud over. Hoogenboom versterkt zo haar belang in de regio Rotterdam-Noord.

Algemeen directeur van Auto Hoogenboom, Gerlach Doude van Troostwijk kijkt uit naar de coöperatie tussen de twee dealerbedrijven: ‘’Autobedrijf RijnWoud is sinds jaar en dag een begrip aan de Rotterdamse Autostrada.
Wij verheugen onszelf op onze terugkeer aldaar.”

Wouter van Engen, directeur-eigenaar van Autobedrijf RijnWoud, vult aan: ‘’Ook wij kijken enorm uit naar deze samenwerking. Met de combinatie van slagkracht en slagvaardigheid van beide bedrijven zullen wij een sterkere positie in Rotterdam-Noord gaan innemen en onze klanten van een nog betere service kunnen voorzien.’’