Van Mossel beste Mercedes-Benz dealer van Nederland

Mercedes-Benz dealer Van Mossel is door de Nederlandse importeur uitgeroepen tot ‘Best Dealer 2021’. Van Mossel haalde de hoogste score op punten als verkoop, service en klanttevredenheid.

Directeur Jeffrey Huizing ontving de trofee uit handen van Egwin Wauters, Manager Network Development van Mercedes-Benz Nederland, en zei het volgende: “We werken met een enorm gedreven en professioneel team van medewerkers waarbij de klant altijd centraal staat. Elke dag opnieuw zijn zij gemotiveerd om die stap extra voor de klant te zetten, zowel bij de verkoop als bij service.”

Motiveren

Egwin Wauters over de uitreiking van de awards: “De Best Dealer Awards weten onze dealers en hun medewerkers tot topprestaties te motiveren. Het is ook mooi dat de prestaties niet alleen ons opvallen, maar dat ze ook door de klanten zelf worden ondersteund. We zijn trots op de hoge cijfers die klanten aan hun dealerbedrijf geven.”

Mercedes-Benz dealer Baan Twente Hengelo behaalde de eerste plaats in de categorie klanttevredenheid en nam de ‘Best Customer Satisfaction 2021’ award in ontvangst. Auto Kökcü in Amsterdam werd eerste in de categorie ‘Best Workshop CSI’.

Lees ook:
Van Mossel neemt Ford Iriks over

Van Mossel beste Mercedes-Benz dealer van Nederland - Automobielmanagement.nl

Van Mossel beste Mercedes-Benz dealer van Nederland

Mercedes-Benz dealer Van Mossel is door de Nederlandse importeur uitgeroepen tot ‘Best Dealer 2021’. Van Mossel haalde de hoogste score op punten als verkoop, service en klanttevredenheid.

Directeur Jeffrey Huizing ontving de trofee uit handen van Egwin Wauters, Manager Network Development van Mercedes-Benz Nederland, en zei het volgende: “We werken met een enorm gedreven en professioneel team van medewerkers waarbij de klant altijd centraal staat. Elke dag opnieuw zijn zij gemotiveerd om die stap extra voor de klant te zetten, zowel bij de verkoop als bij service.”

Motiveren

Egwin Wauters over de uitreiking van de awards: “De Best Dealer Awards weten onze dealers en hun medewerkers tot topprestaties te motiveren. Het is ook mooi dat de prestaties niet alleen ons opvallen, maar dat ze ook door de klanten zelf worden ondersteund. We zijn trots op de hoge cijfers die klanten aan hun dealerbedrijf geven.”

Mercedes-Benz dealer Baan Twente Hengelo behaalde de eerste plaats in de categorie klanttevredenheid en nam de ‘Best Customer Satisfaction 2021’ award in ontvangst. Auto Kökcü in Amsterdam werd eerste in de categorie ‘Best Workshop CSI’.

Lees ook:
Van Mossel neemt Ford Iriks over