Autobedrijf DAGO is Skoda-dealer van het jaar

Skoda-dealer DAGO in Doetinchem is uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2022. Sinds 2014 vertegenwoordigt het dealerbedrijf het merk Skoda in de Achterhoek. In 2018 werd DAGO ook al uitgeroepen tot Dealer van het Jaar. Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, terwijl Ames Autobedrijf uit Dordrecht een derde plaats in de wacht sleepte.

De afgelopen twaalf maanden beoordeelde Skoda de dealerorganisatie op elementen als klantentrouw en service. Het Skoda-team in Doetinchem heeft binnen de groep zijn visitekaartje afgegeven en is ‘een voorbeeld hoe je met Achterhoekse nuchterheid de meest tevreden klanten van Nederland kunt krijgen’. Autobedrijf DAGO is al meer dan 50 jaar oud. Het DNA komt volgens de importeur overeen met de nuchtere mentaliteit van de regio. ‘Daarbij is persoonlijk contact met de klant en maatwerk leveren een vanzelfsprekendheid’.

Aanmoedigingsprijs

De jaarlijkse aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Auto Muntstad in Utrecht, ‘als waardering voor de positieve energie waarmee ze werk maken van de klant centraal stellen’. Het resulteert in meer verkoop, meer omzet in de werkplaats en een hogere klanttevredenheid. Daarnaast omarmen ze digitale hulpmiddelen om de klant in de showroom maatwerk en een maximale productervaring te leveren, aldus Skoda Nederland.

Lees ook:
Volkswagen wil dealerquotum voor EV’s

Autobedrijf DAGO is Skoda-dealer van het jaar - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf DAGO is Skoda-dealer van het jaar

Skoda-dealer DAGO in Doetinchem is uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2022. Sinds 2014 vertegenwoordigt het dealerbedrijf het merk Skoda in de Achterhoek. In 2018 werd DAGO ook al uitgeroepen tot Dealer van het Jaar. Autoland van den Brug uit Heerenveen eindigde op een tweede plek, terwijl Ames Autobedrijf uit Dordrecht een derde plaats in de wacht sleepte.

De afgelopen twaalf maanden beoordeelde Skoda de dealerorganisatie op elementen als klantentrouw en service. Het Skoda-team in Doetinchem heeft binnen de groep zijn visitekaartje afgegeven en is ‘een voorbeeld hoe je met Achterhoekse nuchterheid de meest tevreden klanten van Nederland kunt krijgen’. Autobedrijf DAGO is al meer dan 50 jaar oud. Het DNA komt volgens de importeur overeen met de nuchtere mentaliteit van de regio. ‘Daarbij is persoonlijk contact met de klant en maatwerk leveren een vanzelfsprekendheid’.

Aanmoedigingsprijs

De jaarlijkse aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Auto Muntstad in Utrecht, ‘als waardering voor de positieve energie waarmee ze werk maken van de klant centraal stellen’. Het resulteert in meer verkoop, meer omzet in de werkplaats en een hogere klanttevredenheid. Daarnaast omarmen ze digitale hulpmiddelen om de klant in de showroom maatwerk en een maximale productervaring te leveren, aldus Skoda Nederland.

Lees ook:
Volkswagen wil dealerquotum voor EV’s