Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2022’

Den Engelsen Bedrijfswagens mag zich een jaar lang de beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens noemen. Het bedrijf scoorde bij de jaarlijkse verkiezing zeer hoog op alle punten die voor zakelijke klanten van belang zijn. Ook Volkswagen Bedrijfswagens-dealers Ames, Pon Dealer en Wealer vielen in de prijzen bij de uitreiking van de jaarlijkse ‘Dealer van het Jaar’ awards.

Elk jaar gaan de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers een onderlinge competitie aan, met scores op het gebied van service en klanttevredenheid als inzet. Importeur Pon’s Automobielhandel beoordeelt elke dealer daarbij maandelijks op belangrijke punten als klanttevredenheid, de marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten. Met topscores op alle fronten is Den Engelsen Bedrijfswagens dit jaar uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van 2022. Het bedrijf – met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo – schopte het in 2020 al tot Volkswagen Bedrijfswagens Sales Dealer van het Jaar.

Niet de enige

Den Engelsen was overigens niet de enige Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die in de prijzen viel. Door zeer goede verkoopprestaties werd Ames Bedrijfswagens uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar. Pon Dealer zag zijn inspanningen op het gebied van aftersales beloond met de titel Service Dealer van het Jaar (vierde jaar op rij!) en Wealer werd vanwege de focus op slimme op- en ombouwoplossingen onderscheiden als Maatwerk Dealer van het Jaar.

Lees ook:
Autobedrijf DAGO is Skoda-dealer van het jaar

Reageren
500 tekens over
Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2022’ - Automobielmanagement.nl

Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2022’

Den Engelsen Bedrijfswagens mag zich een jaar lang de beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens noemen. Het bedrijf scoorde bij de jaarlijkse verkiezing zeer hoog op alle punten die voor zakelijke klanten van belang zijn. Ook Volkswagen Bedrijfswagens-dealers Ames, Pon Dealer en Wealer vielen in de prijzen bij de uitreiking van de jaarlijkse ‘Dealer van het Jaar’ awards.

Elk jaar gaan de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers een onderlinge competitie aan, met scores op het gebied van service en klanttevredenheid als inzet. Importeur Pon’s Automobielhandel beoordeelt elke dealer daarbij maandelijks op belangrijke punten als klanttevredenheid, de marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten. Met topscores op alle fronten is Den Engelsen Bedrijfswagens dit jaar uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van 2022. Het bedrijf – met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo – schopte het in 2020 al tot Volkswagen Bedrijfswagens Sales Dealer van het Jaar.

Niet de enige

Den Engelsen was overigens niet de enige Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die in de prijzen viel. Door zeer goede verkoopprestaties werd Ames Bedrijfswagens uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar. Pon Dealer zag zijn inspanningen op het gebied van aftersales beloond met de titel Service Dealer van het Jaar (vierde jaar op rij!) en Wealer werd vanwege de focus op slimme op- en ombouwoplossingen onderscheiden als Maatwerk Dealer van het Jaar.

Lees ook:
Autobedrijf DAGO is Skoda-dealer van het jaar