Directie en Raad van Commissarissen van Stern Groep ‘zijn zeer content met de transactie en zijn ervan overtuigd dat met Hedin een goede partner voor Stern is gevonden’. Na de transactie wil Hedin Mobility Group de merknaam Stern in Nederland voorlopig voortzetten. Om verwarring te voorkomen verandert de naam Stern Groep in PB Holding N.V.

Schuldenvrij

Na de transactie is PB Holding N.V. schuldenvrij en beschikt de vennootschap over een beperkt bedrag aan liquiditeiten dat voldoende is om de komende twee jaar als beursfonds aan haar lopende verplichtingen te kunnen blijven voldoen. De strategische opties met het Bovemij-belang worden nader onderzocht. De boekwaarde van dit belang bedraagt thans 19,4 miljoen euro op basis van de laatste officiële waardering van Bovemij.

Lees ook:
Overname Stern door Zweedse Hedin rond