Louwman neemt Orange Motors en Orange Schade over

Louwman neemt de Rotterdamse Opel-dealer Orange Motors over. Ook schadebedrijf Orange Schade wordt door Louwman overgenomen. Door de merken Opel en Peugeot samen te brengen versterkt Louwman naar eigen zeggen haar positie in de regio Rijnmond en het Westland, en voegt het Opel toe aan haar merkenportfolio.

Orange-DGA Jacques van Gorp: “Deze beoogde overname zorgt voor een goede toekomst. Ik ben blij dat dit tevens voor de medewerkers van Orange Motors en Orange Schade een kans biedt om zich aan te sluiten bij het solide familiebedrijf Louwman en dat onze klanten verzekerd blijven van uitstekende service. Uiteraard blijf ik nog geruime tijd bij de vestigingen betrokken om te zorgen voor een goede overdracht.”

Retailstrategie

Marco Broere (Algemeen directeur Louwman Dealer Group): “Deze beoogde overname past in onze retailstrategie die gericht is op het uitbreiden van ons merkportfolio, het benutten van schaalvoordelen en verdere professionalisering van de dienstverlening aan de klant.”

Definitief

De beoogde overname betreft de vier vestigingen van Orange Motors en de twee vestigingen van Orange Schade. De overnameprocedure is op dit moment nog in volle gang, de verwachting is dat er spoedig een definitief besluit kan worden genomen, aldus Louwman.

Lees ook:
Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over

Louwman neemt Orange Motors en Orange Schade over - Automobielmanagement.nl

Louwman neemt Orange Motors en Orange Schade over

Louwman neemt de Rotterdamse Opel-dealer Orange Motors over. Ook schadebedrijf Orange Schade wordt door Louwman overgenomen. Door de merken Opel en Peugeot samen te brengen versterkt Louwman naar eigen zeggen haar positie in de regio Rijnmond en het Westland, en voegt het Opel toe aan haar merkenportfolio.

Orange-DGA Jacques van Gorp: “Deze beoogde overname zorgt voor een goede toekomst. Ik ben blij dat dit tevens voor de medewerkers van Orange Motors en Orange Schade een kans biedt om zich aan te sluiten bij het solide familiebedrijf Louwman en dat onze klanten verzekerd blijven van uitstekende service. Uiteraard blijf ik nog geruime tijd bij de vestigingen betrokken om te zorgen voor een goede overdracht.”

Retailstrategie

Marco Broere (Algemeen directeur Louwman Dealer Group): “Deze beoogde overname past in onze retailstrategie die gericht is op het uitbreiden van ons merkportfolio, het benutten van schaalvoordelen en verdere professionalisering van de dienstverlening aan de klant.”

Definitief

De beoogde overname betreft de vier vestigingen van Orange Motors en de twee vestigingen van Orange Schade. De overnameprocedure is op dit moment nog in volle gang, de verwachting is dat er spoedig een definitief besluit kan worden genomen, aldus Louwman.

Lees ook:
Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over