Louwman Group neemt Toyota-dealer Beukers over

Louwman verstevigt zijn positie in de provincie Zuid-Holland met de overname van Beukers Autobedrijf in ’s Gravenzande en Beukers Autoschade in Vlaardingen.

Louwman-regiodirecteur Bram van der Vijver neemt in april de leiding over van René Beukers. Hij zal ‘zich bezighouden met het verder vormgeven van de strategie onder de Louwman-vlag’. Net als Louwman is Beukers een familiebedrijf, met een rijke Toyota-historie. De samenwerking dateert van 1965, toen Beukers lid werd van de Toyota-organisatie.

Schaalvergroting

René Beukers: “Ik voorzie dat schaalvergroting en financiële draagkracht essentieel zijn om succesvol te kunnen blijven in full service dienstverlening. Louwman kan hierin voorzien. Ik ben blij dat de medewerkers onderdak vinden bij dit robuuste familiebedrijf. Ik ben er trots op dat ik een up-and-running bedrijf overdraag.”

Alle medewerkers van de Beukers-bedrijven komen in dienst bij Louwman.

Lees ook:
Louwman neemt Orange Motors en Orange Schade over

Louwman Group neemt Toyota-dealer Beukers over - Automobielmanagement.nl

Louwman Group neemt Toyota-dealer Beukers over

Louwman verstevigt zijn positie in de provincie Zuid-Holland met de overname van Beukers Autobedrijf in ’s Gravenzande en Beukers Autoschade in Vlaardingen.

Louwman-regiodirecteur Bram van der Vijver neemt in april de leiding over van René Beukers. Hij zal ‘zich bezighouden met het verder vormgeven van de strategie onder de Louwman-vlag’. Net als Louwman is Beukers een familiebedrijf, met een rijke Toyota-historie. De samenwerking dateert van 1965, toen Beukers lid werd van de Toyota-organisatie.

Schaalvergroting

René Beukers: “Ik voorzie dat schaalvergroting en financiële draagkracht essentieel zijn om succesvol te kunnen blijven in full service dienstverlening. Louwman kan hierin voorzien. Ik ben blij dat de medewerkers onderdak vinden bij dit robuuste familiebedrijf. Ik ben er trots op dat ik een up-and-running bedrijf overdraag.”

Alle medewerkers van de Beukers-bedrijven komen in dienst bij Louwman.

Lees ook:
Louwman neemt Orange Motors en Orange Schade over