Cupra opent City Garage in Rotterdam

Cupra heeft een City Garage geopend in het centrum van Rotterdam. De vestiging in een voormalige nachtclub aan de Karel Doormanstraat is de eerste in Nederland.

‘Rotterdam heeft veel gemeen met Cupra’s thuisbasis Barcelona. Cultuur en creativiteit staan in beide inspirerende steden centraal,’ voegt de autobouwer er nog aan toe. De vestiging in Rotterdam volgt op een City Garage in Lissabon. De volgende komt in Sydney waarmee Cupra dan ook meteen de Australische markt betreedt.

Link

CEO Wayne Griffiths: “We proberen altijd een echte link te creëren tussen Cupra en de plaatsen waar we onze City Garages openen. Tegelijkertijd brengen we een beetje van onze thuisstad Barcelona naar deze nieuwe ruimten. We hebben al City Garages geopend in Mexico City, Hamburg, München, Milaan, Lissabon en nu eindelijk hier in Rotterdam.’’

Verdubbelen

Cupra lanceerde vorig jaar haar eerste vol-elektrische model, de Born. Daarvan werden er in de eerste vier maanden van dit jaar in ons land 261 afgeleverd. In 2024 moet de elektrische Tavascan op de weg komen, een jaar later gevolgd door de stadsauto UrbanRebel. Dit jaar hoopt Cupra de verkopen te verdubbelen en de omzet op te voeren naar 5 miljard euro.

Lees ook:
Vraagtekens bij toekomst Seat

Cupra opent City Garage in Rotterdam - Automobielmanagement.nl

Cupra opent City Garage in Rotterdam

Cupra heeft een City Garage geopend in het centrum van Rotterdam. De vestiging in een voormalige nachtclub aan de Karel Doormanstraat is de eerste in Nederland.

‘Rotterdam heeft veel gemeen met Cupra’s thuisbasis Barcelona. Cultuur en creativiteit staan in beide inspirerende steden centraal,’ voegt de autobouwer er nog aan toe. De vestiging in Rotterdam volgt op een City Garage in Lissabon. De volgende komt in Sydney waarmee Cupra dan ook meteen de Australische markt betreedt.

Link

CEO Wayne Griffiths: “We proberen altijd een echte link te creëren tussen Cupra en de plaatsen waar we onze City Garages openen. Tegelijkertijd brengen we een beetje van onze thuisstad Barcelona naar deze nieuwe ruimten. We hebben al City Garages geopend in Mexico City, Hamburg, München, Milaan, Lissabon en nu eindelijk hier in Rotterdam.’’

Verdubbelen

Cupra lanceerde vorig jaar haar eerste vol-elektrische model, de Born. Daarvan werden er in de eerste vier maanden van dit jaar in ons land 261 afgeleverd. In 2024 moet de elektrische Tavascan op de weg komen, een jaar later gevolgd door de stadsauto UrbanRebel. Dit jaar hoopt Cupra de verkopen te verdubbelen en de omzet op te voeren naar 5 miljard euro.

Lees ook:
Vraagtekens bij toekomst Seat