CITO koopt JLR-dealer The Adventure

CITO neemt per direct collega JLR-dealer The Adventure over in Den Bosch. CITO in Eindhoven is al meer dan 50 jaar dealer van Jaguar en Land Rover, The Adventure vertegenwoordigt de merken sinds 2009.

Marissa van Laarhoven, directeur van CITO, over de overname: “The Adventure is een mooi en solide familiebedrijf met een uitstekende reputatie en een trouwe klantengroep in Den Bosch en omgeving. Door de overname ontstaat een JLR-dealergroep met een groot marktgebied in Zuid-Nederland.”

De overname van The Adventure door CITO heeft volgens de bedrijven voor het personeel geen consequenties. Ook blijft het bedrijf gevestigd op de huidige locatie in Den Bosch.

CITO maakt deel uit van Van Laarhoven Holding. Het familiebedrijf bestaat sinds 1929, heeft meer dan 375 medewerkers en vertegenwoordigt naast Jaguar en Land Rover de merken Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin, BMW, BMW M, BMW i en MINI. Ook schadeherstelbedrijf Autoschade Groeneveld is onderdeel van de groep.

Lees ook:
Jaguar Land Rover is positief ondanks verlies van 480 miljoen euro

CITO koopt JLR-dealer The Adventure - Automobielmanagement.nl

CITO koopt JLR-dealer The Adventure

CITO neemt per direct collega JLR-dealer The Adventure over in Den Bosch. CITO in Eindhoven is al meer dan 50 jaar dealer van Jaguar en Land Rover, The Adventure vertegenwoordigt de merken sinds 2009.

Marissa van Laarhoven, directeur van CITO, over de overname: “The Adventure is een mooi en solide familiebedrijf met een uitstekende reputatie en een trouwe klantengroep in Den Bosch en omgeving. Door de overname ontstaat een JLR-dealergroep met een groot marktgebied in Zuid-Nederland.”

De overname van The Adventure door CITO heeft volgens de bedrijven voor het personeel geen consequenties. Ook blijft het bedrijf gevestigd op de huidige locatie in Den Bosch.

CITO maakt deel uit van Van Laarhoven Holding. Het familiebedrijf bestaat sinds 1929, heeft meer dan 375 medewerkers en vertegenwoordigt naast Jaguar en Land Rover de merken Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin, BMW, BMW M, BMW i en MINI. Ook schadeherstelbedrijf Autoschade Groeneveld is onderdeel van de groep.

Lees ook:
Jaguar Land Rover is positief ondanks verlies van 480 miljoen euro