Gedurende vijf jaar, met een maximum van 150.000 kilometer, zal Jaguar productiefouten volledig gratis verhelpen (onderdelen en arbeid) door defecte onderdelen te herstellen of vervangen, al naargelang de garantievoorschriften.

Gemoedsrust

‘Door vijf jaar garantie te bieden op alle nieuwe Jaguars zet het merk een belangrijke stap in de richting van een uitmuntende service-ervaring, die Jaguar rijders nog meer gemoedsrust zal geven,’ laat het bedrijf in een verklaring weten.

Leasetarieven

Jaguar verwacht bovendien dat de nieuwe vijfjarige garantie een positieve invloed zal hebben op de restwaarden van alle modellen. wat zich zou vertalen in een lagere bijbetaling voor een nieuwe auto of in lagere maandelijkse leasetarieven.

Lees ook:
Jaguar Land Rover is positief ondanks verlies van 480 miljoen euro